Stravična ispovijest žene koju je bivši muž pretukao u porodilištu: NJENE RIJEČI KIDAJU DUŠU!

Region
Stravična ispovijest žene koju je bivši muž pretukao u porodilištu: NJENE RIJEČI KIDAJU DUŠU!
.

Jasmina Dabetić (35), koju je bivši muž Igor Ivezić brutalno pretukao pred djecom u porodilištu Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju, otvorila je dušu nakon ovog stravičnog napada.

- S najstarijom kćerkom Mirjanom, koju imam iz braka s Igorom i bebom koju sam dobila u novoj vezi došla sam na kontrolu u bolnicu. Igor je iznenada upao u čekaonicu i odmah krenuo na mene. Beba je bila u nosiljci, a kćerka je stala između nas i pokušala da me zaštiti. Međutim, on ju je odgurnuo i mene udario u vilicu. Pala sam u nesvijest, a Igor je nastavio da me tuče. Pobjegao je iz bolnice, a ja sam sigurna da će me opet napasti i ubiti - rekla je za Informer Jasmina Dabetić i dodala da s nasilnikom ima petoro djece.

Bezumno nasilje se dogodilo u četvrtak kada je Jasmina Dabetić došla na pregled kod ginekologa jer se porodila prije desetak dana.

U Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju u petak su  izjavili da je do njih stigla samo krivična prijava o nasilju i to iz Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić", i da policija nije pronašla osumnjičenog niti ispitala Jasminu Dabetić i njenu kćerku Mirjanu.

Ona je ispričala da čitavu noć poslije napada nitko u njenoj porodici nije spavao plašeći se da će se Igor vratiti i napasti ih opet

Ne propustite