ISPOVIJEST ČOVJEKA KOJEMU JE IZMAKNULO BOGATSTVO Djevojka ga ostavila pa osvojila 758 miliona dolara na lutriji

Zanimljivosti
ISPOVIJEST ČOVJEKA KOJEMU JE IZMAKNULO BOGATSTVO Djevojka ga ostavila pa osvojila 758 miliona dolara na lutriji
.

Bivši partner Amerikanke koja je osvojila najveći jackpot u povijesti dobro podnosi činjenicu što neće sudjelovati u dijeljenju njezinog bogatstva, piše Daily Mail.
Richard Lord živio je u izvanbračnoj zajednici s Mavis Wanczyk do kraja prošle godine, kada su prekinuli svoju vezu, a ona mu je poručila kako 'kreće u bolji život'.

Wanczyk je prošle sedmice osvojila 758 miliona dolara na lutriji Powerball, koje neće morati podijeliti s njim.


Ironično, Lord je nikad nije zaprosio zbog lošeg iskustva koje je imao u svojem prvom braku.

- Tada sam u razvodu ostao bez 50 posto svega, nisam htio ponoviti istu grešku, kazao je.

- Bio sam u braku 20 godina, ali to je sve završilo s velikom glavoboljom. Ona je dobila djecu, imao sam divnu kuću, dobila je i to. Nisam imao ništa ni za jesti. Nakon svega toga, nije mi se žurilo ponovno oženiti, rekao je Lord.

Prema zakonu savezne države Massachusets, da su Lord i Wanczyk bili u braku u trenutku osvajanja lutrije, morali bi dijeliti dobit. No, ta država ne priznaje izvanbračne zajednice.

- Sretan sam zbog nje. Nemam ništa protiv nje. Nadam se da će uživati u svom tom novcu - bome ga ima puno sad, kazao je Lord.

Njezin dobitak na lutriji je drugi najveći u povijesti - najveći je bio 1,56 milijardi dolara, no on je bio podijeljen na tri para, pa je svaki od njih otišao doma s 328 milijuna dolara.

Wanczyk je, nakon poreza, ukupno dobila 443 milijuna u gotovini.

Ne propustite