Bivšoj ženi pjevača Linkin Parka se GADI NAČIN na koji je organizovan SPROVOD, poručila njegovoj udovici: "Nadam se da zarađuješ na smrti"

Show
Bivšoj ženi pjevača Linkin Parka se GADI NAČIN na koji je organizovan SPROVOD,  poručila njegovoj udovici: "Nadam se da zarađuješ na smrti"
.

Samantha Olit, prva supruga pjevača Chestera Benningtona, koji je u julu počinio samoubojstvo, izjavila je da joj gadi način na koji su njegovi najbliži, prije svega njegova druga žena Talinda Bentley, organizirali njegov sprovod.
 
"Kao da nije imao života prije benda i kao da nije bio ništa drugo nego rock zvijezda", požalila se Samantha na Facebooku.
 

"Do sada sam bila dama i držala jezik za zubima, ali više ne mogu šutjeti o sprovodu mog bivšeg supruga. Moj sin i ja nismo imali priliku ništa ni reći na njegovom sprovodu koji je predstavljao samo dio života koji je proveo sa svojom novom suprugom', napisala je Samantha Olit dodajući da, osim što su njenog i Chesterovog sina Dravena potpuno ignorirali, ni otac pokojnog pjevača nije bio prisutan te da u programu sprovoda održanog 30. jula u kalifornijskom Palosu Verdesu, uopće nisu spomenuti njegovi roditelji, brat i sestre", kaže Samantha koja za sve krivi Chesterovu suprugu Talindu.
 
"Nadam se da zarađuješ na njegovoj smrti", poručila je Samantha Talindi Bennington.

 

Ne propustite