LUPIO ŠAMAR DJEVOJCI PA UBIO NJENOG MOMKA! Potresni detalji krvavog obračuna u Nišu!

Region
LUPIO ŠAMAR DJEVOJCI PA UBIO NJENOG MOMKA! Potresni detalji krvavog obračuna u Nišu!
.

Predrag Todorov (27) ubio je juče ispred niškog kafića "Loko" bivšeg policajca Sašu Mihajlovića (36).Čitav sukob je izbio jer je Todorov ranije udario šamar Mihajlovićevoj djevojci.

Bivšeg pripadnika Žandarmerije Sašu Mihajlovića zvanog Butra (36) na Keju Kola srpskih sestara u Nišu ubio je juče oko 4.30 Predrag Todorov (27), poznat i kao Peka Kartel. Sukob je izbio jer je Todorov prije izvijesnog vremena Mihajlovićevoj djevojci lupio šamar.

Prema rječima izvora bliskog istrazi, Todorov i Mihajlović se nikad nisu podnosili i bilo je pitanje vremena kad će njihova netrpeljivost eskalirati.

Sukob u kafiću "Loko"
- Kobne noći obojica su bili u kafiću "Loko", na Keju Kola srpskih sestara. Mihajlović je prišao Todorovu i kazao mu da nisu riješili problem zbog šamaranja njegove djevojke. Todorov je izašao iz kafića i poslao svog prijatelja da pozove Mihajlovića da i on izađe - priča naš sagovornik.

On dodaje da je bivši žandarm izašao ispred kafića, a Todorov, koji je inače sin brigadnog generala Vojske Srbije Ilije Todorova, ispalio je jedan hitac u vazduh.

- Tada je Mihajlović rekao da ga se ne plaši i krenuo ka njemu. Todorov mu je odvratio: "Je l' tako", pa je ispalio pet hitaca u Mihajlovića i ubio ga - kaže on,prenosi Informer.

Hitna pomoć je odmah došla na mjesto zločina i teško ranjenog mladića vozila u Urgentni centar, ali je on na putu podlegao povredama.

Nakon zločina, kako saznajemo, osumnjičeni Predrag Todorov je pobjegao u Beograd, gdje ima prebivalište. Policija je izdala poternicu za njim i sve patrole su se uključile u potragu.

Prema riječima našeg izvora iz policije, i osumnjičeni ubica i žrtva imaju debele dosijee.
 
- Mihajlović je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od godinu i dva meseca jer je 2008. godine u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je teško povređen jedan Nišlija. Takođe, protiv njega su podnošene krivične prijave zbog ometanja službenog lica u obavljanju službene dužnosti, kao i zbog falsifikovanja novca - kažu u policiji i dodaju:

- Kriminalni dosije Todorova takođe je pozamašan. Protiv njega su podnošene prijave zbog oružja, nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, ugrožavanja javnog saobraćaja i izazivanja opšte opasnosti.

Ne propustite