HOROSKOP ZA VIKEND: Vrijeme je za AKCIJU, bez dvojbi, dopustite osjećajima da vas vode!

Horoskop
HOROSKOP ZA VIKEND: Vrijeme je za AKCIJU, bez dvojbi, dopustite osjećajima da vas vode!
.

Bilo je dosta introspekcije, propitivanja i rada na sebi – sada ono što smo otkrili i naučili trebamo primijeniti kako bismo ostvarili svoje snove i promijenili svoj život nabolje

Kao i Saturn, i mi krećemo naprijed
Kakav će biti kraj ove sedmice, koji je na samom početku snažno obilježen pomrčinom Sunca? U petak, 25. avgusta Saturn prekida retrogradni hod i ponovno kreće naprijed. Dolazi vrijeme da u praksi primijenimo ono što smo naučili radom na sebi, na koji nas je potaknulo Saturnovo retrogradno kretanje, kaže astrolog Gregory Scott.

Sada ćemo biti sigurniji u ono što činimo i sposobniji krenuti u akciju kako bismo u svoj život unijeli više trajnih stvari i sigurnosti. Ovo je vrijeme kada treba ići naprijed, a ne propitivati i na površinu izvlačiti još pitanja i dvojbi – toga je bilo dovoljno u proteklim mjesecima i može biti zamorno događa li se neprekidno.

U subotu Mjesec prelazi u Škorpiona, a Venera u Lava. Venera u tom vatrenom znaku nije introspektivna i naglašeno emocionalna kao što je bila u Raku, nego ekstrovertirana i usmjerena na zabavu. U kombinaciji sa Saturnovim ponovnim direktnim kretanjem, sada je doista pravo vrijeme za uživanje i zabavljanje. Mjesec u Škorpionu produbit će želju za intenzivnim emocionalnim doživljajima. "To je uistinu sjajno za one koji su u potrazi za romantikom i uzbuđenjima", kaže G. Scott.

Nedjelja - dan kad budni sanjate i dopuštate osjećajima da vas vode
Želite li pak doživjeti nešto doista duboko, pravi je dan nedjelja, savjetuje britanski astrolog. Mjesec u Škorpionu u trigonu je s Neptunom u Ribama, u sekstilu je s Plutonom u Jarcu te će u određenom dijelu dana biti i u sekstilu sa Saturnom u Strijelcu. Nedjelja je dan da budni sanjate i dopustite svojim osjećajima da vas vode.

To je pravi dan da sanjarite o tome kakav biste željeli da bude vaš život jer "samo je nebo granica, možete od svog života učiniti što god želite", uvjerava G. Scott. "Svi imamo svoje izbore i ovisno o onome što sanjamo, to manifestiramo", ističe. Stoga je nedjelja dan koji nam omogućuje da sanjamo i budemo sposobni manifestirati.

"Dopustite li svojim osjećajima, željama i snovima da dođu na površinu, vodit će vas prema vašem vlastitom 'sretnom mjestu'", kaže astrolog. Ono se možda može činiti dalekim, može se činiti da mnogo toga morate učiniti kako biste do njega došli, no ako slijedite svoje snove i vizije te na temelju njih krenete u akciju sad kad Saturn ponovno ide naprijed, a Venera je u Lavu, to je nešto što vam može promijeniti život.


Ovo vrijeme obilježavaju snovi u kombinaciji s akcijom, kretanjem naprijed, strašću, željom, intenzivnošću pa je odlično i za veze s drugim ljudima, to više što je ozračje mnogo lakše i ispunjeno radošću te idealno za zabavu.

Ne propustite