Savršen krevetić za Vašu bebu! (VIDEO)

Sve za dom
Savršen krevetić za Vašu bebu! (VIDEO)
.

Svaki novopečeni par roditelja će vam odmah reći – najteže je uspavati novorođenu bebu.

Naravno, postoje načini da se to izvede, a jedan od načina je vozanje bebe na zadnjem sjedištu automobila. Bebe iz nekog razloga uživaju u zvuku i vibracijama koje automobil pravi i to im pomaže da lakše utonu u san. Ipak, roditelji to ne mogu raditi po cijeli dan, a zahvaljujući dizajnerima kompanije Ford, sada to više nije neophodno!

enterijer-dizajn-namestaj-kolevke-99

Španski odsijek ove kompanije kreirao je Max Motor Dreams krevetiće za bebe, koje simuliraju umirujuću vožnju na zadnjem sjedištu automobila koju bebe obožavaju. Krevetići imaju LED svjetla koja imitiraju ulično osvjetljenje, a imaju i zvučnike na donjem dijelu koji emituju prigušene zvuke motora radi kreiranja ambijenta. Sve to ne bi ničemu služilo da nije nježnog ljuljanja koje zapravo uspavljuje bebe, pa su ovi dizajneri i na to mislili i kreirali mehanizam koji vibrira.

Roditelji ovaj krevetić mogu kontrolisati uz pomoć aplikacije koja se instalira na mobilni telefon, a čak možete unijeti i putanju koju će krevetić preći kako bi se reprodukovali isti pokreti u kojima vaša beba uživa.

nasl-1

Za sada, kreiran je samo test krevetić, ali kako kažu iz kompanije Ford, od predstavljanja koncepta, veliki broj ljudi ih je kontaktirao i raspitivao se o cijeni i dostupnosti istog, tako da će je najvjerovatnije zaista napraviti i pustiti u prodaju!

 

Ne propustite