JEDNOSTAVAN VODIČ: Evo kako da lako prepoznate LAŽOVA

E buraz
JEDNOSTAVAN VODIČ: Evo kako da lako prepoznate LAŽOVA
L

Da li ste znali da su oči više od ogledala duše? One mogu otkriti najdublje tajne čovjekovih misli.

Ovo će vam pokazati kako da čitate svakome misli i bićete u mogućnosti da primetite da li vas drugi lažu ili su iskreni.

Oči mogu da otkriju mnogo informacija o nekome

Oči su fascinantne, i nije samo zbog toga kako one izgledaju. Da vidite unutrašnjost nečijeg uma, neophodno je da naučite značenja njihovih pokreta očiju.

Ovaj model neće kliknuti svakome, ali pokušajte na svojim prijateljima i vidjećete da će karta biti ispravna. Obratite pažnju na smer njihovih očiju i pitajte ih nekoliko pitanja.

Trebalo bi da ova metoda radi na svakome, ali..

Sa ljevorukima smjer treba obrnuti s ovim pravilom.

Pogled gore ulijevo

pogled1

Kada osoba pogleda gore ulijevo, to znači da osoba kreira vizuelne slike u glavi. Ovaj smer znači da osoba laže zato što nama, ljudima, treba vremena da smislimo laž i da je zamislimo kao priču.

Pogled gore udesno

pogled2

Vizuelno prisjećanje - označava da osoba razmišlja o vizuelnoj slici koju je vidjela u prošlosti. Ovaj smjer očiju ukazuje na to da osoba govori istinu jer se priseća iskustva.

Pogled ulijevo

Konstruisanje zvukova - pokazuje da pojedinac koncipira zvuk u svojoj glavi. To ukazuje na laž.

Pogled udesno

Auditivno prisjećanje – pokazuje da se pojedinac prisjeća određenog zvuka. Ovaj pokret oka ukazuje da osoba ne laže jer se prisjeća stvarnog zvuka.

Pogled dole ulijevo

pogled3

Kinestetika - znači da pojedinac pokušava da se seti mirisa, osjećaja ili ukusa. Ovo uključuje sve što nije povezano sa slikom ili zvukom.

Pogled dole udesno

pogled4

Auditivni unutrašnji dijalog pokazuje da pojedinac govori za sebe. To znači da oni imaju duboke misli.

Rezime

 Ne zaboravite - svaki pogled sa ijstrane ukazuje na laž, a pogled sa desne strane ukazuje na istinu.

Zašto je ova informacija korisna?

Čitanje tuđih misli može biti odlično! Ako vidite da neko gleda dole udesno, znate da on ima unutrašnji dijalog. Možete da ga pitate za njegove probleme, šta ga trenutno muči.

Možete prepoznati lažova

Ako pitate neko određeno, specifično pitanje i osoba pogleda gore ulijevo, ona pokušava da se sjeti odgovora. Ne zaboravite da ona smišlja lažan odgovor i da vas laže.

Možete svakome čitati misli

Možete sakriti svoje misli, možete manipulisati drugima, itd. Ali, budite pažljivi, sa velikom moći, ide i velika odgovornost.

 

(Novi.ba/fokuzz)

 

 

Ne propustite