HOLIVUDSKE ZVIJEZDE OTKRILE ŠTO MISLE O HOROSKOPU – Slažete li se s njima?

Horoskop
HOLIVUDSKE ZVIJEZDE OTKRILE ŠTO MISLE O HOROSKOPU – Slažete li se s njima?
.

Svatko ima svoj znak, no ne vjeruju baš svi u horoskop. A evo i što o astrologiji misle neke od najpoznatijih holivudskih zvijezda:

Rihanna
Riri, koja je Riba, često na Twitteru dijeli astrološka predviđanja i dodaje svoje komentare. Tako je jednom napisala: “Ribe su bipolarne i to ne znaju? Laž! Ja sam potpuno svjesna svog poremećaja.”

Beyoncé
“Ja sam Djevica do kraja”, rekla je Beyoncé i dodala: “Volim razmišljati izvan okvira, ne vjerujem u riječ “ne”, jako sam osjetljiva i kritična te sam potpuni control freak. Pazim na detalje, a kada nešto radim, dajem baš sve od sebe. Imam visoka očekivanja od sebe, ali i od drugih.”

Gigi Hadid
“Ja sam tvrdoglavi Bik i iako sam stalno okružena zaštitarima, ponekad se volim iskrasti i prošetati gradom sama”.

Selena Gomez
“Ja sam tipični, osjetljivi Rak. Sve doživljavam previše intenzivno, a to mi je i omiljena stvar kod mene. Osjećaji su nešto što volim”

Chrissy Teigen
“Ne vjerujem u horoskop. Ja sam Strijelac i imam sve osobine svog znaka, ali se pronalazim i u preostalih 11”.

Kendall Jenner
“Ja sam Škorpion i vežem se uz ljude. Kad nekoga volim, onda ga baš volim, a ljudi koje ne volim su nadrapali”.

Kim Kardashian
“Kylie je Lav, a ja sam Vaga i ispada da su ta dva znaka superkompatibilna i dobra jedno za drugo. Lav je vatreni znak, s jakom energijom, dok je Vaga koja je zračni znak, puno povučenija. Vatri je potreban zrak kako bi preživjela, pa smo mi savršen par”.

Kylie Jenner
“Kada vas Lav uhvati u laži, onda je gotovo. Nikad vam više neće vjerovati. Može vam oprostiti, ali njegovo povjerenje više nikada nećete povratiti u potpunosti”.

 

Ne propustite