JEZIVA SMRT: Lift presjekao majku na nosilima odmah poslije porođaja

Svijet
JEZIVA SMRT: Lift presjekao majku na nosilima odmah poslije porođaja
.


Mlada Španjolka stradala je dok je na nosilima išla prema porodilištu bolnice u Sevilji kada je lift iznenada krenuo na gore dok nije bila potpuno unutra, prenosi Mirror.

Rosio Kortez Nunjez (26) se probudila poslije carskog reza i redar ju je u krevetu gurao ka trećem spratu. Vrata su se iz nepoznatog razloga otvarala i zatvarala u mjestu. Iznenada, lift je krenuo dok je redar zbog kvara prebacivao pacijentkinju,prenosi Informer.Začuo se jak tresak, a noge pacijentkinje su ostale da vise u oknu, nakon što je u tragediji bukvalno presječena na dva dijela.

Vatrogascima je trebalo skoro dva sata da uklone tijelo, ali mladoj majci nije bilo spasa. Zvanično, uzrok tragedije je mehanički kvar na vratima, dok je lokalna ministarka zdravlja incident okarakterisala kao “brz i neobičan”

Njena porodica je za to vrjeme čekala da vidi majku troje djece kada su na pultu čuli jezivu vijest.

- Ubili su moju ćerku, radost mog života, i ostavili tri male djevojčice bez majke - skrhan je Rosijin otac koji je stigao malo kasnije pa ga je policija dočekala odmah na ulazu.

Beba je srećom ranije bila prebačena u drugu ustanovu zbog srčanih problema tako da nije bila sa majkom u kobnom trenutku. Ona se trenutno uspješno oporavlja.

Porodica se već obratila sudu, a istraga će utvrditi ko je kriv za užasnu smrt mlade žene.

Ne propustite