Prva fotografija Zdravka Mamića poslije napada: 'Izbjegao sam pogibelj'

Region
Prva fotografija Zdravka Mamića poslije napada: 'Izbjegao sam pogibelj'
.

Mamić je oko podneva primljen u Dom zdravlja s prostrijelom ranom natkoljenice. 'Izbjegao sam pogibelj, sve je u redu', rekao je Zdravko Mamić za agenciju Fena.

zdravko

Redakcija 24sata dobila je fotografiju iz Doma zdravlja Tomislavgrad na kojoj se vidi nasmijani Zdravko Mamić. Iz Doma zdravlja poručuju kako je Mamić u odličnom stanju. 

Nakon što su mu sanirali ranu, ponudili su mu da ga prebace do KBC-a Split što je Mamić odbio. Na vlastito inzistiranje su ga pustili te je sjeo u auto i krenuo prema Zagrebu. 

 - Tijekom saniranja ozljede ponudili smo mu sanitetski prijevoz do Splita, no po završetku medicinske obrade Mamić je odlučio otići u Zagreb - kaže za N1 ravnatelj DZ Tomislavgrad, dodavši da je Mamića u Zagreb odvezao vozač.

zdravko-m

 - Mamić je vrlo lijepo govorio i o Splitu i o splitskim liječnicima u koje, rekao je, ima apsolutno povjerenje - rekao je ravnatelj. S Mamićem su se svi htjeli slikati.

 Podsjetimo, Mamić je oko podneva primljen u Dom zdravlja s prostrijelom ranom natkoljenice. Na njega su pucali u mjestu Zidine kod Tomislavgrada gdje je Mamić išao na misu za svog pokojnog oca. Dvojica napadača zaskočila su ga iz obližnje šume, a samo jedan je pucao. Nakon toga pobjegli su u automobilu.

Ne propustite