PRIPREMITE SE! POMRAČENJE SUNCA JE VEČERAS: Ako ste rođeni u OVOM ZNAKU, čeka vas velika promjena!

Horoskop
PRIPREMITE SE! POMRAČENJE SUNCA JE VEČERAS: Ako ste rođeni u OVOM ZNAKU, čeka vas velika promjena!
.

Mnogi se raduju ovom događaju. Kada je pomračenje Sunca u pitanju, svi prvo pomislimo na one specijalne naočare i zauzimanje savršene pozicije za posmatranje ovog nevjerovatnog događaja. Ali, znate li kako on, zapravo, utiče na vaš život?

Danas, 21. avgusta, doći će do jedinstvenog momenta ove godine - totalnog pomračenja Sunca. Najvidljivije biće u Americi, a kod nas bi trebalo da dostigne svoj vrhunac oko 20:25h.

Milioni ljudi će se uputiti da ga posmatraju iz Oregona, gdje će biti najvidljivije.

Pomračenjem, kažu astrolozi, dolazi nam novi mjesec, zato ovaj događaj znači novi početak i velike promjene za sve znake. Savršeno je vrijeme za započinjanje, pogotovo u životu jednog Lava - u čijem se znaku i dešava današnje pomračenje.

Ono donosi savršeno vrijeme za samoizražavanje, dramu i strast, ali da biste napravili pozitivne promjene u ovom trenutku - morate da se odvažite na djelovanje. Evo šta vas očekuje u tom slučaju.

Ovan

Vrijeme je za ljubavne izazove! Ne plašite se da konačno priznate i kažete na glas ono što već dugo prećutkujete.

Bik

U fokusu će biti dom i porodica i promjene na ovom polju. Moguće je da ćete promjeniti adresu, a moguće je i da će se nešto desiti sa ženskim članom porodice.

Blizanci

Pisanje ili polje komunikacije će vas učiniti popularnim - možda će neka vaša objava postati popularna na društvenim mrežama. Takođe, bilo bi dobro da počnete da budete iskreniji kada je komunikacija u pitanju, pogotovo sa prijateljima i porodicom.

Rak

Doći će do promjena vezanih za novac i posao. Moguće je novo radno mjesto ili ćete napredovati do neke vodeće pozicije u firmi. Što će, takođe, dovesti do promjene u kućnom budžetu.

Lav

Pomračenje je u ovom znaju, tako da je ovo zaista velika stvar za Lavove. Ovako velika promjena za vaš znak dešava se samo na svakih desetak godina. Tako da je ovo, zaista, pravo vrijeme da preuzmete vođstvo. Sve što želite da kažete najbolje je da uradite baš sada. Ali, i da učinite.

Poenta je da budete što primjetniji i glasniji. Možete napraviti ogromnu promjenu u životu.

Djevica

Vrijeme je za nove početke. Dakle, dopustite da nešto novo uplovi u vaš život. Prestanite da brinete i da se kontrolišete. Takođe, dozvolite nekome da vas podrži, ne morate vi uvoijek biti ti koji uvijek daju. Dobar je momenat i da preuzmete vođstvo preko nečega u šta vjerujete.

Vaga

Kod ovog znaka se trenutno promjene događaju na polju prijateljstava, vođstva i grupnih aktivnosti. Budite vođa u krugu prijatelja, kolega, kao i u širim društvenim krugovima. Vrijeme je da Vage koje stalno ugađaju ljudima i misle šta drugi misle o njima - prestanu to da rade. Radite na svom "onlajn" predstavljanju, to je polje na kome možete da napredujete.

Škorpija

Moguće su velike promjene u karijeri - novi posao, unapređenje, promocija. Takođe, fokus će biti na odnosu sa muškarcima i očevima. Trebalo bi da vi preuzmete vođstvo u ovim odnosima, bilo da ste muško ili žensko.

Strijelac

Putovanja, objavljivanje nečega, kao i započinjanje privatnog biznisa su u fokusu za Strelčeve. Takođe, ovo je trenutak da "izađete iz ormara", bilo da se radi o vašem seksualnom opredeljenju, izboru partnera ili nekoj tajni koju dugo krijete. Vrijeme je za promovisanje jednakosti između religija, kultura i etničkih grupa. Učinite nešto što će vam proširiti perspektivu.

Jarac

Kod Jarca je sve oko povezivanja i intimnosti. Čak i na poslovnom planu, moguće je da se radi o spajanju na nekom velikom poslovnom projektu koji će donijeti promjene za svijet. Može biti i trenutak vjeridbe ili prelaska emotivne veze na viši nivo.

Ovo je i pravo vrijeme za investicije, podržite finansijski ili energetski nešto do čega vam je stalo.

Vodolija

Na Vodolije će pomračenje uticati najviše na emotivnom planu - moguća je neka nova veza, ali i jačanje već postojeće. Fokusirajte se na brigu o ljudima. Osvrnite se i vidite ko su vam najbliži ljudi, pa shvatite koliki uticaj imate na njihove živote. Popravite odnose sa njima i pomozite im.

Ribe

Vrijeme je za zdravlje i organizaciju. Brinite o sebi i fokusirajte se na zdraviji način života. Volontirajte, izaberite nešto do čega vam je stalo i radite na tome.

Ne propustite