PO PRVI PUT BiH UČESTVUJE NA PRESTIŽNOJ KONFERENCIJI: Predstavlja nas Mustafa Torlak!

Tech
PO PRVI PUT BiH UČESTVUJE NA PRESTIŽNOJ KONFERENCIJI: Predstavlja nas Mustafa Torlak!
.

Konferencija koja će biti održana od 25. do 29. septembra u Orlandu na Floridi pod nazivom Microsoft Ignite, jedna je od najvećih i najvažnijih konferencija na kojoj se predstavljaju trendovi u tehnologiji i komunikacijama.

Po prvi put, Bosna i Hercegovina će na ovoj prestižnoj konferenciji imati predstavnika.

Mustafa Toroman, sistem inženjer u kompaniji Authority Partners, predavat će na temu "Upotreba virtuelnih mreža (VNets) u Microsoft Azure".

"Na konferenciji ću govoriti o temi upotrebe virtuelnih mreža (VNets) u Microsoft Azure, kao osnove za Infrastructure as a Service, te na koji način iskoristiti Microsoft Azure kao hybrid cloud, u kojem kombinujete vašu lokalnu i cloud infrastrukturu", izjavio je Toroman.

Organizatori konferencije najavljuju da će najbolji i najbistriji umovi učestvovati na jednom mjestu i razgovarati o infrastrukturi u cloudu, menadžmentu, produktivnosti, big data i internetu, komunikacijama, mobilnosti i još mnogim zanimljivostima iz ove industrije.

Poruka koju šalju je da se pripremimo na sve ono što nas već danas očekuje i kakve nas to inovacije očekuju u budućnosti.

Ne propustite