UZBUDLJIVI VIKEND HOROSKOP: Dani pred vama su stvoreni za ljubav..

Horoskop
UZBUDLJIVI VIKEND HOROSKOP:  Dani pred vama su stvoreni za ljubav..
.

Situacija se mijenja u subotu, u odnosu na prethodne dane: Mjesec ulazi u Lava i osjećat ćete znatno više samopouzdanja i optimizma, a mnogo manje straha kad je riječ o vezama. “Veze su ove nedelje relevantne jer Venera je u Raku i mnogi od vas razmišljaće o njima, bez obzira na to jeste li samac ili ste u vezi, jeste li u braku ili razvedeni, ili ste odlučili da nikada nećete biti u vezi. Venera u Raku na neki će vas način prisiliti da se fokusirate na veze”, objašnjava G. Skot.

Ipak, subota donosi poboljšanje – imate mnogo više samopouzdanja i kad je riječ o vezama. Zato želite da odete na sastanak pogotovo ako je to prvi izlazak s nekim, sačekajte vikend jer nećete osjećati pritisak koji izaziva stres i nećete biti u iskušenju da se previše otvorite, nego ćete sve više doživljavati kao zabavu i ugodno, neobvezano druženje.


 
U nedelju je Mjesec i dalje u Lavu; u konjunkciji je s Marsom. “Mars u Lavu pomalo je čudovište”, kaže G. Skot. “Divovski Lav koji kaže: “Ja želim sve, svu strast, sva uzbuđenja, želim svu zabavu, želim da sve bude uzbudljivo i zabavno!”

Dobra je stvar što je taj Mars u sekstilu s Jupiterom u Vagi pa je vrlo vjerovatno da će biti tih zabavnih, uzbudljivih, sjajnih doživljaja.

U nedelju ćete definitivno imati samopouzdanja i biće vam zaista jasno šta i koga želite, ističe G. Skot. Takođe, imat ćete i sreće – zaista sjajan dan.

Budući da je to najbolji dan za veze u ovoj nedelji u kojem one dominiraju, svakako ga nastojte iskoristiti na najbolji mogući način. Želite li započeti vezu, to možete uspješno učiniti upravo u nedelju, savjetuje astrolog.

Ne propustite