Prva dama progovorila: Pokušala sam da se oduprem, ali...

Svijet
Prva dama progovorila: Pokušala sam da se oduprem, ali...
.

Brižit Makron, supruga francuskog predsjednika Emanuela Makrona, nedavno je dala svoj prvi intervju za francuski časopis „El“. Između ostalog, rekla je da između nje i Emanuela nije bilo ničeg dok je on još išao u srednju školu, a ona tu predavala, ali i otkrila kako je biti u braku sa 24 godine mlađim muškarcem, koji je pride i predsjednik jedne države.


Brižit (64) prvi put je upoznala Makrona (39) prije 20 godina kada je držala časove drame u njegovoj školi.

Tada je shvatila da to nije običan odnos između učitelja i učenika. Pokušala je da se oduprije, ali nije mogla.Zamolila ga je da školovanje nastavi u Parizu...

Nije jasno kada su otpočeli romansu, ali vjenčali su se prije deceniju. Priznala je da se još u školi šuškalo o njima dvoma i da se ona tada brinula samo zbog svoje troje djece. Ona je rekla i da bi silno pogriješila da se nije odlučila za vezu sa Makronom.


– Ima tih trenutaka u životu kada moramo donijeti veoma važnu odluku. I ja sam odlučila kako bih dostigla potpunu sreću – rekla je ona i doala u šali da je njegova snaga u tome što je toliko mlađi od nje.


Kazala je i da joj je bilo teško tokom predsjedničke kampanje zbog pisanja medija o njima dvoma, ali znala je da će i to proći.

Zanimljivo je da je razlika između Donalda Trampa i njegove supruge ista, samo što očigledno mnogo veću prašinu u javnosti podigne par u kom je žena starija od partnera.

Ne propustite