Pjevač ponovo u braku: Pogledajte koga je ODVEO PRED MATIČARA ovaj put

Show
Pjevač ponovo u braku: Pogledajte koga je ODVEO PRED MATIČARA ovaj put
.

Rokvić je majku svojih sinova Nikole i Marka po drugi put odveo pred matičara, gdje su se jedno drugom zarekli na večnu ljubav
Marinko Rokvić ponovo se oženio! Pjevač se nedavno po drugi put vjenčao sa suprugom Slavicom, s kojom ima dva sina Nikolu i Marka, saznaje Kurir.

Nakon što se pevačeva supruga pre nekoliko meseci vratila u porodični dom i pružila mu šansu da ispravi svoju grešku koju je učinio zbog preljube s mlađom devojkom iz Makedonije, Marinko Rokvić ju je opet zaprosio i odveo pred matičara.

Žena za sva vremena

- Marinko je shvatio da je Slavica žena za sva vremena i da njegov život bez nje nema nikakvog smisla. Svjestan je svojih grešaka, zbog kojih se iskreno pokajao. Kada se Slavica odselila od njega i otišla da živi kod sestre Suzane, oni su komunicirali zbog djece, ali nije bilo nagoveštaja da će uslijediti pomirenje. Prije godinu dana su se i sudski razveli, što je svima teško palo. Redovno su se viđali, šetali unučiće, sastajali se na porodičnim ručkovima i vremenom su se ponovo zbližili. Sinovi nisu želeli da se mješaju u njihov odnos, ali Marinko je na sve načine pokušavao da povrati Slavicu. Lijepim gestovima i manirima osvojio je njeno srce kao prvog dana zabavljanja - otkriva izvor i dodaje da je Marinko na svoju ruku organizovao vjenčanje.

Ne propustite