HOROR U ŠKOLI: Nastavnica SILOVALA đaka, dječak se potom razbolio, ali to nije NAJGORE

Šokantno!
HOROR U ŠKOLI: Nastavnica SILOVALA đaka, dječak se potom razbolio, ali to nije NAJGORE
-

Nastavnica koja je silovala 15- godišnjeg srednjoškolca, morat će da platiti tinejdžeru oštetu u iznosu od milion dolara. 

Dječak je zajedno sa ocem podnio tužbu protiv Dženifer Kazvel i lokalnog školskog okruga Holis 2015. nakon što ga je ona silovala u učionici.

- Dječak je u depresiji, usamljen i okrivljuje sebe zbog onoga što se desilo - rekla je sudija Robin Kotron obrazlažući presudu i dodala da je doživeo poniženje kada su ga ljudi iz kraja grdili, a nepoznati prepoznavali na ulici i ispitivali o skandalu.

Učenik, koji je nekada bio omiljeni sportista u školi, postao je predmet podsmijeha nakon što je objavljena veza sa nastavnicom.

Bob Vajat, advokat koji je zastupao nesretnog dječaka i njegovog oca, izjavio je da su oni podneli tužbu u želji da skrenu pažnju na seksualno zlostavljanje u školama.

- Drago nam je što je sudija razmotrila sramno ponašanje nastavnice i uputila poruku nastavnom osoblju širom Oklahome da seksualno iskorišćavanje dece neće biti tolerisano - izjavio je otac dječaka. 

 

Ne propustite