TEŠKA NESREĆA: Motociklista se sudario sa automobilom, nakon čega se zakucao u masu ispred kioska, ima povrijeđenih

Region
TEŠKA NESREĆA: Motociklista se sudario sa automobilom, nakon čega se zakucao u masu ispred kioska, ima povrijeđenih
.

Večeras se dogodila saobraćajna nesreća u bulevaru Vladike Nikolaja, kod mesare „Jovanović“ u kojoj su dvije osobe teže, a jedna lakše povrijeđena.

 

Naime, do nesreće je došlo kada je vozač motora koji se kretao velikom brzinom izgubio kontrolu nad dvotočkašem i najprije se sudario sa "fiat puntom", a potom nastavio kretanje i udario u dvojicu muškaraca koji su ispred kioska brze hrane "Jovanović" čekali narudžbinu.

- Teže povrijeđeni su motorciklista i jedan od muškaraca koji je bio ispred objekta mesare „Jovanović“. Nakon prijema u Urgentni centar u toku je njihova dijagnostika, snimanje skenerom glave i grudnog koša, nakon čega ih čeka operacija i zbrinjavanja na odjeljenju intezivne njege. Treći povrijeđeni, srećom, zadobio je samo lakše tjelesne povrede i otpušten je na kućno liječenje – kažu u Opštoj bolnici.

Nakon nesreće na licu mjesta se okupio veliki broj prolaznika, a kakav je udarac bio u pitanju svjedoči da su dijelovi motorcikla rasuti svuda po kolovozu bulevara Vladike Nikolaja i trotoaru ispred kioska brze hrane, dok je ozbiljno oštećenje zadobio i „fiat punto“ u koji je udario vozač motorcikla.

Uviđaj obavljaju pripadnici saobraćajne policije i nadležnog tužilaštva, a saobraćaj na najprometnijoj ulici u Valjevu obavlja se usporeno.

 

 

Ne propustite