PRETUKAO UNUKU(14) I HTIO DA JE UDA: Prijetio radnici centra za socijalni rad pa zaradio KRIVIČNU PRIJAVU

Region
PRETUKAO UNUKU(14) I HTIO DA JE UDA: Prijetio radnici centra za socijalni rad pa zaradio KRIVIČNU PRIJAVU
.

Zbog sumnji da je prijetio radnici Centra za socijalni rad u Boru, policija je lišila slobode N.D. (55) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

N. D. je, prije nekoliko dana, pretukao svoju unuku staru 14 godina, jer je, navodno, ona odbila da se uda. Nakon dobijenih batina, devojčicu je Centar za socijalni rad smjestio u hraniteljsku porodicu.

Međutim, samo što je u toj porodici provela jedan dan, maloljetnica je pobegla i vratila se kući, pa su članove porodice pozvali iz Centra za socijalni rad kako bi popričali sa njima i vidjeli da li djevojčica može da ostane u tom okruženju.


Međutim, deda, koji je istukao unuku tada je radnici centra za socijali rad zaprijetio da mu ne dira porodicu, jer će ga, kako je kazao, ’’u protivnom zapamtiti’’, piše Blic.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, koja je brzo reagovala. N.D. je, uz krivičnu prijavu, sproveden nadležnom tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak odredio mu je mjeru zabrane sastajanja i komunikacije sa radnicom Centra za socijalni rad.

Ne propustite