TRAŽITELJ AZILA NAPAO ŽENU: Uz prijetnju skalpelom bludničio nad žrtvom!

Region
TRAŽITELJ AZILA NAPAO ŽENU: Uz prijetnju skalpelom bludničio nad žrtvom!
.

Jezivi krici “Upomoć! Upomoć! Nemoj me silovati!” odzvanjali su stubištem, a potom i ulicom u novozagrebačkom naselju Dugave u nedjelju oko 8.20 sati ujutro kada je, prema tvrdnjama svjedoka, mladić uz prijetnju skalpelom bludničio nad njemu nepoznatom 40-godišnjom ženom, inače zaposlenicom jedne gradske službe.

Nesretnu žrtvu u trenutku zločina davio je rukama, vukao za kosu, opalio joj šamar i prijetio nožićem, a je li u pitanju ciljani seksualni delikt ili je, pak, došlo do bludničenja nakon propale provale u neki od stanova, nije poznato.

- Kroz san sam čula da netko vrišti u stubištu, nakon čega su se vapaji u pola bijela dana preselili ispred zgrade. Koštunjavi mladić, u maskirnim hlačama i s nečim u ruci, vukao je za kosu puno jaču i višu ženu. Prvo sam pomislila da su to ljubavne nesuglasice, no odmah smo zvali policiju. Susjedi su vikali: ‘Pusti je! Pusti!’ a kad je napasnik vidio da se ulica uznemirila, počeo je trčati, a za njim i jedan susjed, prenijeli su hrvatski mediji

Iako se pohotnik dao u bijeg te se izgubio u labirintu ulica, zahvaljujući brzoj reakciji susjeda koji su promptno dignuli policiju na noge, u manje od sat uhapšen je 27-godišnji mladić iz Afganistana, inače tražitelju azila koji stanuje u hotelu Porin, a u Hrvatsku je došao u aprilu.

 

 

 

Ne propustite