REVIZOR GRASA PRETUKAO MLADIĆA

Vijesti
REVIZOR GRASA PRETUKAO MLADIĆA
.

Revizor grasa fizički je nasrnuo na S. M. nastanjenog u Sarajevu nanijevši mu lakše tjelesne povrede,zbog toga što je pomagao turistkinji koju je grupa revizora prethodno izvela iz tramvaja uzevši joj dokumente.
 
"Prišao sam da vidim mogu li joj pomoći, jer sam vidio da se ne sporazumijeva dobro s revizorima. Ona mi je rekla da je stavila kartu u aparat, ali da ona nije poništena", kazao je S. M. za Klix.ba.

Potom je, prema njegovim riječima, turistkinja izvedena iz tramvaja nakon čega su joj uzeli kartu i dokumente, tražeći od nje novac. 

Zatražio je od revizora da vidi o kakvom papiru je riječ, kako bi mogao i turistkinju u to uputi, nakon čega su mu oni rekli da nema pravo da se miješa u njihov posao.

"Zbog toga sam nasavjetovao strankinju da ne potpisuje papir", kazao je S. M., dodavši da su joj nakon toga vratili dokumente.

Potom su krenuli pješke, da bi jedan od revizora mladiću počeo psovati. Nakon toga mladić se vratio jer mu nije bilo jasno zažto su te psovke upućene njemu,gdje je revizor fizički nasrnuo na njega.

Dodao je da nakon toga ništa nije uradio, osim što se odmakao i pozvao policiju

Kako prenosi mladić, nikog nije želio da tuži.

Ne propustite