ALEKSANDROVČANI POČELI SA PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU

Košarka
ALEKSANDROVČANI  POČELI SA PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU
.

Košarkaši Igokee počeli su danas sa pripremama za novu sezonu, a trener Aleksandrovčana Dragan Bajić zahvalio se medijima na podršci i saopštio plan rada na početku priprema.

4

Od danas za prvake Bosne i Hercegovine sezona počinje.Trener Dragan Bajić zahvalio se medijima na podršci i saopštio plan rada na početku priprema.

igokea

“Mi jesmo možda najuspješniji sportski kolektiv u BiH ali ponašaćemo kao da smo još uvek mali klub koji  treba da raste iz dana u dan, i nadam se da ćemo imati dobru saradnju kao što je to bilo i do sada.  Sam početak je priprema će proći u tom uvodnom radu gdje ćemo obaviti testiranja i uvodne preglede. Bićemo pažljivi da vidimo u kakvom su stanju igrači i kolike napore mogu da podnesu. Što se tiče nastavka, moram reći da imamo dovoljno vremena do početka lige i siguran sam da ćemo spremni dočekati početak takmičenja. Nećemo ići nigdje na pripreme, sve ćemo odraditi u Laktašima osim prijateljskih utakmica na koje ćemo putovati. Tim je selektiran  u skladu sa finasijama ali onako kako sam ja to željeo što sam svakako rekao i upravi kluba.Mnogo stvari treba da se posloži, istina imamo teret tog petog mjesta ali ja kao trener nemam nikakav pritisak. Gledajući finasije i ove sezone osnovni cilj je opstanak u ligi jer će sezona biti kvalitetnija u odnosu na prethodnu. Ono što ću tražiti od igrača jeste rad, red i disciplina, moraće da ostave srce na parketu bez obzira ko je protivnik, kao što je to bilo i do sada. Uz takav pristup rezultati sigurno neće izostati. U rotaciji nam nedostaje još jedan visoki igrač, ali ćemo svakako da to budu mladi igrači jer razmišljamo o budućnosti. Prvom timu su priključena i četiri juniora pa ćemo vidjeti da li će se izboriti za svoj status u prvom timu” istakao je Bajić.

6

Jedan od pojačanja Igokee ove sezone je Marko Ljubičić,plejmejker i bivši igrač FMP.Ovaj košarkaš izrazio je veliko zadovljstvo dolaskom u Aleksandrovac.
“Igokea ima veliku tradiciju i sam moj dolazak je ovde bio propraćen velikom željom da potpišem. Mogu da kažem da za sada kreće upoznavanje i sa trenerima i sa saigračima i moram reći da sam prezadovoljan načinom na koji sam primljen.  Očekuje nas pripremni period u kojem svako mora dati svoj maksimum kako bi se što bolje spremili za ono što očekujemo. Ne mogu ništa više da kažem o ambcijama jer ćemo tek kad počne sezona videti gdje se nalazimo. Najbitnije je da nas zdravlje posluži a ako tako bude siguran sam da će i rezultati biti dobri” -rekao je novi igrač u ekipi Igokee Marko Ljubičić.

7

Kapiten Vuk Radivojević je medije izjavio slijedeće :
“Počeli smo sa pripremama, ovo je sada najteži period ali svjesni smo da moramo da kvalitetno odradimo ovaj period, da stvorimo dobru bazu kako ne bismo imali problema u periodu koji dolazi. Zadovoljni smo sa timom koji je napravljen, trener je to na vrijeme, zajedno sa upravom uspio da napravi što je veoma bitno. Imamo dovoljno vremena da se upoznamo, a mi stariji ćemo pokušati da uvedemo te momke u sistem rada.”

3

 

Ne propustite