DRUGA STRANA PRIČE: Što kaže žena koja je zaradila prijavu jer se kupala bez grudnjaka, u svom dvorištu!

Region
DRUGA STRANA PRIČE: Što kaže žena koja je zaradila prijavu jer se kupala bez grudnjaka, u svom dvorištu!
.

Nesvakidašnja priča iz mjesta kod Križevaca čiji su se mještani skupili i prijavili susjedu zbog kupanja u toplesu u vlastitom dvorištu proširila društvenim mrežama i izazvala podijeljene reakcije javnosti o ovom slučaju.

"Izašla sam van, u svoje dvorište. Izvukla sam šnauf, otuširala sam se u badiću normalno. Odjedanput susjeda zvala policiju. Odjedanput došla policija: "Dobar dan, vi ste se kupali goli". Nisam ništa radila što nije u skladu moga zakona i što nije u skladu moje kuće", rekla je Tanja Čulina za hrvatski RTL.

No, policija tvrdi da je došlo do narušavanja javnog reda i mira jer se žena skinula u donji dio kupaćeg kostima te se tuširala u neograđenom dvorištu što je bilo vidljivo svima. Susjedi kažu da već duže vrijeme imaju problema s Čulinom.

"Očigledno je da osoba nema adekvatne uvjete za život jer pere zube i kosu uz samu magistralnu cestu", rekao je Duško Psenica, susjed prijavljene žene.

"Gola se kupa, skače po cesti, viče u noći, glasno pušta muziku. To je osoba koja treba nekoga da je čuva i skrbi. Svi zajedno susjedi smo je prijavili", priznaje Ksenija Šobašić, druga susjeda prijavljene žene.

Ne propustite