NAKON POTRESNE ISPOVIJESTI: Pjevačica završila u bolnici

Show
NAKON POTRESNE ISPOVIJESTI: Pjevačica završila u bolnici
.

Nakon što je nedavno na svojoj službenoj stranici objavila potresnu snimku u kojoj se slomila i priznala obožavateljima da posljednje dvije godine živi u jeftinom motelu i da je prepuštena sama sebi, Sinead O'Connor završila je u bolnici.

Putem njene Facebook stranice prijatelj je na njenu molbu objavio da se pjevačica "nalazi na sigurnom i da nije suicidalna, te da je okružena ljubavlju i prima najbolju moguću njegu".


Jučer se i sama Sindi obratila zabrinutim fanovima u podužem postu u kojem je objasnila da ju je liječnik naglo skinuo s ljekova i da joj se zbog toga stanje jako pogoršalo, ali da se sad nalazi u bolnici i prima adekvatnu njegu. 

"Jutros sam se probudila smiješeći se bez ikakvog posebnog razloga. Svakim danom se osjećam sve više živom, sve više kao ja", napisala je. 

Također je rekla da će još neko vrijeme boraviti u bolnici, a zatim se preseliti u zajednicu žrtava obiteljskog nasilja, te da se nada da će joj to okruženje pomoći da se oporavi. 

"Sad oko sebe imam dobre ljude i nikad više neću biti usamljena. Moja je misija od sad na dalje da posvetim svoj život ukidanju stigme koju nose mentalno bolesni ljudi", zaključila je Sinead i zahvalila fanovima na molitvama i podršci.

 

Ne propustite