Zbog ovoga će svaka žena izgledati jeftino: 10 katastrofalnih modnih grešaka!

Moda i ljepota
Zbog ovoga će svaka žena izgledati jeftino: 10 katastrofalnih modnih grešaka!
.

Isticanje brenda
Proizvođači kopija proizvoda velikih svjetskih brendova obožavaju ljude koji vole da istaknu marku brenda, odnosno njegove kopije. Kada vaša tašna iznad šnale ima ogromnim metalnim slovima ispisano "Dior", "Luis Vuitton" i slično, ne samo da vam se niko neće diviti, već će vas svi smatrati iskompleksiranom osobom. Imajte u vidu - najskuplji brendove rijetko gdje ističu svoje ime, izuzev na etiketi ili postavi!

Nesrećne kombinacije printova
Tačkice i pruge su jedna od najozloglašeniji i još nismo upoznali osobu koja je uspjela da ih spoji, a da to izgleda lijepo. Uz haljinu sa printom ponesite jednobojne cipele i torbu, samo povedite računa da se boje slažu.

Bijele cipele
Ukoliko u pitanju nisu patike, vrlo vjerovatno će to biti pravi modni promašaj. Bijele salonke sa štiklom lijepo će se uklopiti, na primjer, sa crvenom haljinom sa bijelim tufnama, ali iz sve ostalo - mnogo rizikujete.


Kupite kvalitetno ili ne kupujte uopšte
Neke stvari su jednostavno napravljene da budu skupe i nemaju svoju jeftiniju verziju. To se najviše odnosi na garderobu, recimo do čipke. Imitacija čipke nije nimalo kvalitetna, i već poslije nekoliko pranja imaćete rupice na sve strane.

 

 

Ne propustite