Zbog OVE LUDOSTI sa LUKOM narušila bebino zdravlje - PREKINULA LJETOVANJE i hitno zvala LJEKARA!

Show
Zbog OVE LUDOSTI sa LUKOM narušila bebino zdravlje - PREKINULA LJETOVANJE i hitno zvala LJEKARA!
.

Pjevačica je sa dečkom Lukom Lazukićem učestvovala u moto-turi po Grčkoj a u tom trenutku nije bila ni svjesna da je u blagoslovenom stanju.
Najlepše vijesti nedavno su stigle iz doma pevačice Nataše Bekvalac koja je u drugom mesecu trudnoće.
Ona i njen dečko, poznati IT stručnjak Luka Lazukić sljedeće godine dobit će bebu koja je kruna njihove višemjesečne ljubavi. Međutim, kako „Blic puls” saznaje, pozitivan test na trudnoću istovremeno je obradovao i uznemirio Natašu.


- Nataša je u Grčkoj posumnjala da je trudna, kada je i uradila test. Međutim, pošto je pre toga sa Lukom bila deo moto-ture na kojoj su motorom prešli stotine kilimetara po strmim stazama Grčke, ona se istog trenutka uplašila za plod. Svjesna da se truckala, vozila velikom brzinom i sve vrijeme bila izložena vjetru i suncu, shvatila je u sekundi kakvom se riziku prepustila ni ne sumnjajući da je trudna. U prvi mah je pokušavala da dođe sebi od sreće, ali je zabrinutost nadvladala njen osmijeh, zbog čega je istog trenutka odlučila da prekine ljetovanje i da se vrati u Srbiju da bi otišla na pregled kod svog ginekologa - kaže izvor blizak pevačici, i dodaje:


- Nata je istog trenutka iz Grčke pozvala svog doktora, koji je pokušao da je smiri i da joj kaže da to ništa ne mora da znači i da njene avanture nisu morale nužno da ugroze bebu. Svoju sreću ali i zabrinutost istog trenutka je podelila sa Lukom, koji je kupio avionske karte i spakovao kofere da se vrate nazad. Iako je moto-tura trebalo da se nastavi sutradan, oboje su odustali od toga i vratili se u Beograd.

Na svu sreću, ginekolog je umirio pevačicu, pa je sreća postala jedino osećanje koje je Bekvalčeva ubrzo podjelila sa kćerkom Hanom i porodicom.
- Saznanje da je beba dobro i šum srca nasljednika koji je čula na ultrazvuku potpuno su raznežili Natašu, koja već godinama sanja da dobije još jedno dijete. Kako joj se to nije dogodilo u braku sa Ljubom Jovanovićem, već sa Lukom, sa kojim je od aprila u vezi, to smatra sudbinom. Nije razmažena trudnica, makar ne još uvijek, nastaviće da nastupa do kraja ljeta, a ono čemu je sada posvećena jeste da se oslobodi cigareta. Doktori su joj savjetovali da to uradi postepeno kako joj organizam ne bi doživio krizu i time ugrozio život bebe. Luka će joj pomoći u tome, kao i u svim pripremama za dolazak njihovog nasljednika - kaže izvor.
Šuškanja oko vjenčanja Bekvalčeve i Lazukića uveliko se šire jer će pjevačica očigledno, kao i u prethodna dva braka, uploviti tajno.

(Izvor: PlusOnline.rs)

 

Ne propustite