ERA OJDANIĆ OTKRIO SVE DETALJE TUČE: Lanac mi moraju vratiti, to je uspomena od moje pokojne Ljupke!

Show
ERA OJDANIĆ OTKRIO SVE DETALJE TUČE: Lanac mi moraju vratiti, to je uspomena od moje pokojne Ljupke!
.

Era Ojdanić je nedavno bio žrtva incidenta, kada su mu tijekom nastupa na vašaru prišli nepoznati mladići, pretukli ga i uzeli mu novac i zlatnu ogrlicu koju je godinama nosio oko vrata, a koja mu je najvažnija od svega.

- Kako je moglo da bude, dobro je prošlo. Dobio sam mnogo udaraca po leđima i po rebrima - rekao je Era, a onda i detaljno objasnio kako je došlo do incidenta koji se dogodio na vašaru u kosmajskim Tresijama na koji svake godine rado odlazi, a na kojem je pjevao sa Zoricom Marković.

- Svirali smo i pjevali ljudima pod šatrom i oni su pozvali Zoricu Marković i mene da im pjevamo za stolom... Vidio sam da su već dosta pijani, ali na kraj pameti mi nije padalo da će se to dogoditi. Super su izgledali, lijepo obučeni, krupni momci. Prišao mi je jedan, uhvatio mi mikrofon i rekao mi: "Vraćajte nam pare, sad ćemo da vas pobijemo"...

- Onaj jedan koji je smirivao situaciju nije me udario, ali mi je potrgao lanac s vrata - kaže Era.

-  Lanac mi moraju vratiti, to mi je uspomena od moje pokojne Ljupke, žene... Godinama nosim taj lanac. I naravno, moje pare koje sam ja krvavo zaradio, moraju da mi vrate - oštar je bio Ojdanić.

Ne propustite