Oslić s povrćem

Kuharica
Oslić s povrćem
Jako jednostavan recept, sa posebnim okusom.

Jako jednostavan recept, sa posebnim okusom.

Sastojci

     4 velika fileta ribe Oslić
     ulje za prženje ribe
    Povrće:
      tikvice
      paprike razne boje
      crni luk
      bijeli luk
      crni patlidžan
      stabla od celera
      brokula
      šparoge
     malo iskosanog peršuna
     2 žlice maslinovog ulja
      sol,papar,vegeta
     1 žličicu curry u prahu i koriander u prahu
     1 žličica crni luk u granulama
     1 žličica bijeli luk u granulama

Priprema:

Filete ribe ako su zamrznute odmrznite, iscjedite i obrišite od vode papirom, posolite i ako vam ne smeta brašno onda ih prije uvaljajte u brašno i pržite na vrućem ulju na svakoj strani po 3-4 minuta. A ako ne volite sa brašnom onda isto pržite ih na vrućem ulju u dobroj tavi koja se ne lijepi.

Povrće operite, narežite na kocke, onda prvo propržite crni luk sa paprikama na 2 žlice maslinovog ulja , dodajte bijeli luk i dodajte svo ostalo povrće.

Kratko propržite svo povrće dok se ne počne lijepiti, dodajte iskosani peršin i onda podlijevajte vodom i dinstajte dok se svo povrće ne skuha. 5 minuta pred kraj dodajte sve začine. Služite toplo.

Izvor:coolinarika.com

 

Ne propustite