TUČNJAVA NA SVADBI: Nevjerojatan obračun – letjele boce, pepeljare, zubne proteze i stakla iz naočala, ŠOKIRANI MLADENCI MORALI PREKINUTI VESELJE

Region
TUČNJAVA NA SVADBI: Nevjerojatan obračun – letjele boce, pepeljare, zubne proteze i stakla iz naočala, ŠOKIRANI MLADENCI MORALI PREKINUTI VESELJE
.

Zbog masovne tučnjave na jednoj svadbenoj svečanosti u Zadru, tijekom koje su letjele boce, pepeljare, zubne proteze i stakla iz naočala, Općinski sud u tom gradu izrekao je uvjetnu kaznu od osam mjeseci 58-godišnjem Ž.M.

Sve se odigralo oko 1:30 ujutro 2013. godine. Sukob je počeo nakon što je 58-godišnjak vodom polio prijatelja M.B. jer je na ples pozvao njegovu suprugu. Kada mu je njegov sin prigovorio, Ž.M. je prema njemu bacio staklenu bocu. Ovaj se izmaknuo te je boca pogodila njegovu suprugu koja je plesala na podiju, i to u glavu.

Nesretna je žena zadobila otvorene rane desnog obraza te frakture osmog zuba.

Smetale mu cajke

Osuđeni je 58-godišnjak na sudu ispričao kako je te večeri mladoženji prigovorio što na večeri sviraju ‘cajke’ . Kazao je kako nije mogao baciti bocu jer su na njemu bila tri konobora, a da su tri bila na M.B. Dodao je i kako je ovaj njega gušio i tukao šakama, dok je on njega tukao ‘normalno’. Njegova je supruga, tvrdi, od straha i šoka krenula prema vratima.

 ‘Kad smo se potukli, hrvali smo se, gurali, šaketali. Gađao sam ga čašom jer je on bocom gađao mog sina. Nevjesta mi je direktno sa svadbe otišla u bolnicu. Imala je porezotinu na desnoj strani lica i zub joj je razbijen’, kazao je M.B.

Jedna od uzvanica rekla je kako je skupa sa suprugom 58-godišnjaka po podu tražila njegovu protezu. Drugi svjedok je dodao kako se sve dogodilo u tri sekunde oko ponoći kada ‘mozak baš ne radi’.

Mladenci prekinuli slavlje

Šokirani mladenci naposlijetku su prekinuli svadbeno slavlje, poručivši gostima: ‘Ajde svi u pi*** materinu!’

 

(Novi.ba/Net.hr)

Ne propustite