Skandal u bolnici: Ravnatelj uhvatio medicinsku sestru kako ima odnos u uredu

Region
Skandal u bolnici: Ravnatelj uhvatio medicinsku sestru kako ima odnos u uredu
.

Direktor bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević krenuo je u noći 5. kolovoza u nenajavljenu kontrolu medicinskog osoblja, a jedna medicinska sestra nije ga ni najmanje očekivala.

Na odjelu neurologije, u uredu između bolničkih soba, direktor je zatekao 40-godišnju medicinsku sestru usred odnosa s nepoznatim muškarcem, piše srpski Blic.

Kako se kasnije ispostavila, obnaženog gospodina sestra je prokrijumčarila u bolnicu pa ga nije primijetio nitko od kolegica i pacijenata.

"Sve sam očekivao osim takve scene. Moram priznati da mi je bilo veoma neugodno. Protiv sestre je pokrenut disciplinski postupak jer je načinila težak prekršaj radne discipline", rekao je Dimitrijević.

Ljubavni par uhvatili su njegovi suradnici, no on je bio taj koji je otvorio vrata ureda i zatekao ih na djelu. Svjedoci tvrde da je sestra bila u šoku, a muškarac je dekom prekrio lice i potom napustio bolnicu.

"Na kamerama se vidi kako se u hodniku zakopčava i kako ne uspijeva naći ulazna vrata, već greškom silazi do podruma i vraća se", ispričao je jedan od zaposlenika bolnice.

Medicinska sestra je inače udana, a nakon incidenta je završila na bolovanju. 

Ne propustite