Postanite popularni preko noći u MEGA projektu Novi.ba LIVE TV show program

Aktuelno
Postanite popularni preko noći u MEGA projektu  Novi.ba LIVE TV show program
Konkurs za mjesto prezenter - TV show LIVE.

Portal Novi.ba je najbrže rastući portal u regionu sa više od 12M mjesečnih posjeta. Postavljamo najviše standarde u online biznisu. Uredništvo portala je odlučilo da pokrene LIVE TV show program, gdje će prvi put u historiji našeg regiona jedan online portal postati online TV sa vlastitim programom. Tražimo mlade i ambiciozne osobe koje se ne boje slave i popularnosti.

Da li ste spremni da podignete Vašu karijeru na viši nivo?  Ovo je jedinstvena prilika, koja Vas očekuje upravo u našem timu.

Da li ste energični i kreativni? Ako se pronalazite u ovim opisima, biće nam velika čast da se odlučite pridružiti našem mladom timu.

Uskoro pokrećemo TV show program za nekoliko zemalja i prikazujemo ih preko naše jedinstvene platforme za online TV i to iz našeg studija u Sarajevu. 

Kao voditelj - prezenter bit ćete zaduženi za javljanje UŽIVO, prenos uživo aktuelnih vijesti, vođenje show programa sa gostima i još mnogo toga...

Nudimo konkurentnu platu, raznoliko radno okruženje, kao i mogućnost napredovanja. TV iskustvo nije obavezno, jer ćete ga steći kroz naše treninge prije nego počnete sa produkcijom show-a.  

Započnite Vašu karijeru sada! Postanite planetarno popularni uz Novi.ba TV show koji uskoro počinje.

Novi.ba raspisuje konkurs za upražnjeno mjesto TV prezenter, jedna pozicija za potrebe studija u Sarajevu. Ukoliko ste stanovnik Sarajeva i ukoliko smatrate da ispunjavate uslove iz konkursa i želite da se pridružite našem timu, molimo Vas pošaljite CV na Engleskom/BHS jeziku sa minimalno 5 fotografija, sa naznakom " TV PREZENTER " na info@novi.ba.

Očekujemo Vas!

Ne propustite