SELENA GOMEZ IMA PREDIVNO TIJELO - A ovo je njena tajna SAVRŠENSTVA!

Praktična žena
SELENA GOMEZ IMA PREDIVNO TIJELO  - A ovo je njena tajna SAVRŠENSTVA!
.

Povezana slikaU moru obaveza koje ima često ne uspijeva jesti zdravo i vježbati pa je odlučila iskoristiti trik drugih slavnih zvijezda.
   Glumica i pjevačica meksičkog porijekla nije cijeli život izgledala ovako kao danas.Iako još uvijek prilično mlada i ona se morala dobro truditi doseći zavidnu liniju te s vrata skinuti trolove koji su je pratili, vrijeđali i omalovažavali zbog njenih nesavršenosti.

S 25 godina tome je stala na kraj, zato što se potrudila isklesati svoje tijelo do zavidne razine, ali i zato što je konačno naučila prihvatiti se onakvom kakva jest. 


U moru obaveza koje ima često ne uspijeva jesti zdravo i vježbati pa je odlučila iskoristiti trikove drugih slavnih zvijezda. Sada na turneje sa sobom obavezno vodi svoju fitness muzu, Amy Rosoff Davis, koja je za portal Byrdie, uz Selenin blagoslov, otkrila tajnu njenog uspjeha.

1. Radi na podizanju izdržljivosti

Kombinacijom kardio treninga i treninga snage stalno pomalo vježba, a tako odlično "šokira" organizam čime definitivno jača i snagu i izdržljivost.

2. Sluša svoje tijelo

Što ćemo raditi to uvijek ovisi o njenoj trenutnoj volji. Nekad vježba jogu ili se čak samo isteže, a kad je u štimungu, onda radi do krajnjih granica. Tako postiže najbolje rezultate. 


3. Uživa u sebi


Kako sve više vidi rezultate svog rada tako sve više uživa u sebi i vježbama koje je čine sretnom. To su uglavnom joga, pilates i ples, a totalno uživa i u vježbama za guzu.

4. Stalno nešto mijenjamo

Ako dozvolite tijelu da uđe u rutinu, tako ćete i izgledati. To je i naš moto pa se zato ponašamo skroz drugačije i stalno miksamo neke nove vježbe. Lista je sad već podugačka, a puno toga ovisi gdje smo, koliko vremena imamo i što je se radi.

5. Ne važe se

Promjene radije traži u ogledalu tako da nije pretjerano opsesivna samom kilažom, a pomaže joj i moj mali trik s trapericama. Imajte jedne na kojima ćete mjeriti jeste li se u posljednje vrijeme udebljali ili smršavjeli. 

6. Fleksibilna je

Čak je i rutina vremena kada vježbate - rutina, pa da to zaobiđe, spremna je vježbati kad pronađe vremena ili kad osjeti da joj se baš sada vježba. Tako uvijek nađe barem pola sata vremena za vježbu koja je usrećuje.

7. Uvijek vježba s glasnom muzikom

Ona je oduvijek bila takva, muzika na nju djeluje kao najbolja pokretačka snaga.

Ne propustite