Tinejdžerica koja je natjerala dečka na samoubistvo uznemiravala obitelj i tražila njegov pepeo

Svijet
Tinejdžerica koja je natjerala dečka na samoubistvo uznemiravala obitelj i tražila njegov pepeo
.

Michelle Carter (20) iz Massachusettsa dobila je kaznu od 15 mjeseci zatvora nakon što je osuđena zbog nagovaranja svog dečka na samoubistvo prije tri godine.
 
Carter je neprestanim porukama i pozivima nagovorila svog psihički nestabilnog dečka Conrada Roya (18) na samoubistvo, nakon čega se ugušio ugljičnim monoksidom u svom kombiju 13. srpnja 2014. godine.
 
Sud ju je u lipnju proglasio krivom za ubojstvo iz nehaja i prijetila joj je kazna od 20 godina zatvora, ali je kao mlađa prijestupnica dobila samo 15 mjeseci.
 
Royeva teta Kim Bozzi je za ABC News ispričala o njezinom uznemirujućem ponašanju nakon Royeve smrti,prenosi Index. Pojavila na njegovom sprovodu i zahtijevala da joj obitelj dopusti da iz njegove sobe uzme neke stvari te da joj predaju njegov pepeo.
 
Također je slala e-mailove i poruke obitelji te pisala kako se "nikada u životu nije toliko trudila popraviti nekoga, ali nije učinila dovoljno". Royeva teta je izjavila da je Carter odgovorna za njegovu smrt: "Da nije bilo nje, on bi još uvijek bio ovdje".
 
Carter je izjavila da je dvije godine pokušavala nagovoriti Roya da potraži pomoć zbog depresije, ali zatim je odustala i natjerala ga da se ubije čak i nakon što joj je poslao poruku da to ne želi učiniti. Carter je također patila zbog poremećaja u prehrani, zbog čega je bila hospitalizirana, a i sama je uzimala antidepresive. 

Ne propustite