OBOJE ŽELE DJEVOJČICU: Nataša i Luka složni oko spola bebe!

Show
OBOJE ŽELE DJEVOJČICU: Nataša i Luka složni oko spola bebe!
.

Luka je nedavno kupio prsten da zaprosi Natašu, pa će najvjerovatnije do kraja godine stati na ludi kamen.

Nataša Bekvalac, koja je u drugom mjesecu trudnoće, i njen dečko Luka Lazukić žele djevojčicu.

Naime, Bekvalčeva i Lazukić navijaju da beba bude ženskog pola i da liči na pjevačicu jer oboje imaju kćerku iz prethodnog braka.

Budući mladenci povjerili su se prijateljima i otkrili da bi voljeli da beba bude ženskog pola.
 
- Pjevačica i biznismen presrećni su zbog njenog blagoslovenog stanja i neprestano pričaju o tome. Iako Nataša još nije ušla u treći mjesec, već je izrazila želju da hoće da rodi djevojčicu. Luka se takođe pridružio njenim željama, pa zafrkava Bekvalčevu kako će njihova kćerka biti lijepa i da će ličiti na nju. Ponašaju se kao da je to sigurno i da će se ostvariti njihove želje. Stvarno su preslatki. Čak se Nataša našalila da bebi neće morati ništa da kupuje od stvarčica pošto čuva Hanine iz perioda kad se tek rodila - priča i dodaje da zaljubljeni par navikao na žensku djecu jer oboje imaju kćerku.
 
- Nataša iz braka s Dačom Ikodinovićem ima Hanu (10), a Luka je sa Aleksandrom iz Novog Sada dobio Iru (5). Prosto su navikli na žensku djecu. Međutim, šta god da bude, samo neka je živo i zdravo. To stalno ponavljaju - kaže jedan pjevačicin prijatelj.

I ona zna
HANA SE BAŠ OBRADOVALA

Natašina desetogodišnja kćerka Hana, koju je dobila u prvom braku s Danilom Ikodinovićem, mnogo se obradovala kad joj je mama saopštila da je trudna. Djevojčica je izljubila mamu i rekla da jedva čeka da dobije brata ili sestru.

(Kurir)

Ne propustite