12 godina nije skinula masku s lica: A onda je to uradila i otkrila JEZIVU STVAR koju joj je muž radio(VIDEO)

Šokantno!
12 godina nije skinula masku s lica: A onda je to uradila i otkrila JEZIVU STVAR koju joj je muž radio(VIDEO)
.

Lice joj se deformisalo. Infekcija je postala strašna. A dobila ju je tako što je primala žestoke batine od svog muža.

Kada se Sandra Kroket udala za svog supruga, sanjala je o mirnom i sretnom porodičnom životu. Umjesto toga, sa 28 godina i dvoje male djece, postala je žrtva stravičnog porodičnog nasilja.

Sandra je dobila pomoć kada je skupila snage da pobegne od muža


Batine njenog muža bile su tako žestoke da je infekcija počela da joj izjeda lice. Sandra je 12 godina provela pod maskom da bi to sakrila.

U bolnici su joj, kada je otišla na pregled poslije prvih žestokih batina, rekli da će verovatno umrijeti u naredna tri dana. To se nije dogodilo i živjela je sa maskom na licu.

Sandra je dobila pomoć kada je skupila snage da pobegne od muža

- Djeca su me znala samo po glasu, lice mi nikada nisu videli - kaže Sandra i dodaje da su joj te godine bile paklene. A onda je uradila najpametniju i najhrabriju stvar koju je mogla - pobjegla je sa djecom od muža. I ne samo to, skinula je masku. Djeci je to bio šok, ali brzi su se navikli, a onda je Sandra naišla na Debru Alesi, ženu koja je takođe pobjegla od porodičnog zlostavljanja i osnovala fondaciju koja je pomogla stotinama žena širom svijeta da besplatno dobiju rekonstrukciju lica. Sve što žene koje dobiju pomoć od te fondacije treba da urade jeste da i same pomognu ženi u sličnoj nevolji.


- Lice mi je i dalje deformisano ali je hiljadu puta bolje od onog kako je izgledalo. I da, dajem sve od sebe da pomognem ne jednoj, nego svakoj ženi kojoj mogu - kaže presretna Sandra.

Ne propustite