PONOVO POSTAJE MAMA: Nataša Bekvalac TRUDNA - Evo kada stiže beba!

Show
PONOVO POSTAJE MAMA: Nataša Bekvalac TRUDNA - Evo kada stiže beba!
.

Pop zvijezda Nataša Bekvalac je u drugom mjesecu trudnoće, pa će drugo dijete na svijet donijeti početkom proleća.


Pjevačica je u drugom stanju sa partnerom Lukom Lazukićem, a činjenicu o trudnoći pokušala je da sakrije od javnosti. Međutim, to joj nije pošlo za rukom jer je prošle nedelje, rano ujutru, viđena kako odlazi kod ginekologa u jednoj privatnoj klinici

- Nataša je trudna i sretna je zbog toga, ali plan joj je bio da barem još neko vrijeme to sačuva za sebe. Pjevačica je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila u Grčkoj prije nekoliko nedelja. Uradila je test, prekinula odmor i odmah se vratila u Beograd. Nakon posjete ginekologu, više nije bilo sumnje - rekao je izvor blizak pevačici.

Budući tata Luka Lazukić obradovao se novostima, ništa manje od same pjevačice:

- Oboje su presretni zbog bebe. Nataša je sigurna da je Luka idealan muškarac sa kojim treba da ima bebu i da je ušao u njen život pravo na vrijeme - rekla je Natašina drugarica za "Svet".

Povezana slika


Podsjetimo, Nataša Bekvalac i preduzetnik i IT stručnjak Luka Lazukić u vezi su već nekoliko mjeseci, a romansu su započeli odmah nakon što se Bekvalčeva rastala od drugog supruga Ljube Jovanovića. Nataša i Luka već su započeli zajednički život u njenom stanu na Dedinju.

Ne propustite