TRAGIČNO: Muškarac (26) otišao na pecanje, nekoliko sati nakon toga pronašli njegovo tijelo!

Region
TRAGIČNO: Muškarac (26) otišao na pecanje, nekoliko sati nakon toga pronašli njegovo tijelo!
Njegovo tijelo pronađeno u rijeci, nije bilo tragova nasilja

Tijelo mladog frizera Stefana Mihajlovića (26) pronađeno je jučer u Južnoj Moravi, u selu Sušica. Ova tragedija ponovo je zavila u crno selo Sušica.
Tijelo Stefana Mihajlovića pronađeno je u rijeci, na njemu nije bilo tragova nasilja. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon autopsije, ali pretpostavlja se da je mladiću pozliko dok je u ranu zoru pecao.

- Stefan je bio strastveni pecaroš, zato je najvjerovatnije i bio na obali reke kod sela Stevanac, u čijem je ataru pronađeno beživotno tijelo. U vodu je najvjerovatnije upao kada mu je pozlilo - pričaju stanovnici ovog sela.

Kako nezvanično saznajemo, ispituje se da li je Mihajlović doživeo epi napad il mu je pozlilo iz nekog drugog razloga.

Mihajlović je bio talentovani mladi frizer i vlasnik salona "Stefan stajling" koji se nalazi u Kruševcu. Vrata salona sada su zaključana, jer je Stefan u njemu radio sam.

Pokojni mladić zimus je nizao uspjehe na Otvorenom šampionatu frizera u Beogradu i bio je pobjednik u kategoriji muške frizure za vjenčanje i drugi u kategoriji muške frizure za svadbeni dan.

Komšije dodaju da su jako potresene smrću ovog mladića koji se nedavno oženio i dobio kćerkicu.

- Prekjuče nam je pričao kako je srećan što se skućio sa Duškom i ima predivnu kćerkicu, a sada ga nema - komentarišu komšije.

(Izvor: BLIC)

Ne propustite