PREMINUO BESKUĆNIK: Razbojnici su mu čupali nokte, tukli ga, pa zapalili! KAO U HORORU!

Region
PREMINUO BESKUĆNIK: Razbojnici su mu čupali nokte, tukli ga, pa zapalili! KAO U HORORU!
.

Milivoje Prašić (58), beskućnik koga su 20. jula brutalno i mučki pretukli i zapalili huligani, preminuo je u subotu na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Uprkos velikoj borbi lekari nisu uspjeli da spase čovjeka čijih je 70 posto tijela bilo zahvaćeno ozbiljnim opekotinama, a koga su prije spaljivanja napadači krvnički mučili, tukli i iščupali mu nokte!

Nesretni čovjek pronađen je 20. jula oko šest sati ujutru sa teškim povredama u napuštenom objektu zemunske fabrike "Rotor" u Ulici Aleksandra Dubčeka broj 3.

Prema nezvaničnim inofrmacijama, čovjeka je satima mučilo pet osoba. Čupali su mu nokte, a potom ga polili benzinom i zapalili. Od beskućnika krvnici su uzeli i nešto novca što je kod sebe imali, pa pobegli i ostavili ga u vatri i stravičnim mukama.


Kada je pronađen, Prašić je ispričao policiji da su ga monstrumi šutirali i cerekali se dok je gorio, a zatim ga tako ostavili. Prašić se na VMA desetak dana borio za život, međutim u subotu je podlegao stravičnim povredama.

U bolnici su rekli da je nesrećni čovek zadobio toliko povrede da je izgorio do neprepoznatljivosti.

Samo nekoliko sati kasnije istog dana, beogradska policija je uhapsila M.Ć (23), označenog kao vođa grupe razbojnika i još nekoliko mladića, kao i jednog maloletnika pod sumnjom da su oni izvršitelji ovog stravičnog dela.

Kako nezvanično saznajemo, M. Ć. i maloletnik su pali zahvaljujući drugoj žrtvi ovih razbojnika. Naime, još jedan beskućnik je istog dana opljačkan i njemu su lopovi uzeli mobilni telefon. Srećom, on je pretrpeo "samo" lakše povrede.

DVA LITRA BENZINA

Prema riječima jednog od radika sa benzinske pumpe, koja se nalazi odmah pored napuštenog objekta, dvojica Roma su u srijedu uveče na pumpi kupili dva litra benzina.

- Kad je saznao za incident, kolega iz noćne smjene mi je ispričao da su u srijedu uveče dvojica klinaca, Roma, kupila dva litra benzina. Nije ni slutio da će sa njime da poliju i zapale čovjeka - rekao je on.

Po ugledu na slučaj beskućnika iz Novog Sada

U Novom Sadu trojica maloljetnika, dvanaestogodišnjaka, 14. decembra prošle godine zapalila su beskućnika Dragutina T. (64) dok je spavao. Nesretni čovek je od zadobijenih povreda preminuo, piše BLIC.

Ne propustite