TEŠKA TRAGEDIJA POGODILA CIJELI KOMŠILUK: "Ne znamo zašto ju je ubio, gotovo nikad se nisu svađali"

Region
TEŠKA TRAGEDIJA POGODILA CIJELI KOMŠILUK: "Ne znamo zašto ju je ubio, gotovo nikad se nisu svađali"
.

Mještani virovitičkog prigradskog naselja u šoku su nakon nezapamćene tragedije u kojoj je Darko Ložnjak (50) iz vatrenog oružja, najvjerojatnije pištolja, ubio svoju tri godine mlađu suprugu Blaženku, a potom pucao u sebe. Komšinka koja je pronašla bračni par u krvi nije bila spremna razgovarati za medije. Komšija koji je čuo hice rekao nam je kako Darka poznaje od djetinjstva te su zajedno odrasli.

Naime, iz kuće porodice Ložnjak u Virovitici u subotu čula se vika. Darko (50) ubio je suprugu pa sebe. Susjedi su u šoku. Kažu da su supružnici bili složni i da se porodica dobro slagala.

Sin je trimerom kosio travu, a ja sam bio u kući. Oko 14 sati odjeknula su tri hica iz kuće susjeda Ložnjaka. Otišao sam i pozvonio na ulazna vrata, ali se nitko nije javljao, kazao nam je stanovnik Rezovca.

Darko je u rodnom Rezovcu zajedno sa suprugom Blaženkom prije 15-ak godina sagradio kuću koju su lani adaptirali. On je radio kao bravar u kotlovnici, a ona u tvornici cipela. Naš sugovornik govori kako su živjeli mirnim porodičnim životom.

Prije pucnjave čuli su kako se supružnici svađaju što je, pričaju, bila rijetkost. Ložnjaci imaju kćer staru 27 godina koja se lani udala i od tada živi u Splitu, a dvije godine mlađi sin radi u Austriji. U bolnici gdje je radio, nitko nije želio govoriti o Darku.

On je, kako se zasad čini, u subotu popodne ispalio dva hica u suprugu, koja je na mjestu preminula, dok je sebe trećim hicem teško ranio i umro je ubrzo po dolasku u bolnicu.

Novouređena porodična kuća u Rezovcu ispred koje je uredno pokošen travnjak u nedjelju je bila zatvorena, a u dvorištu se nalazio parkirani osobni automobil. Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru još utvrđuje sve okolnosti događaja, a u ponedjeljak će se obaviti obdukcija na Odjelu patologije virovitičke bolnice.      

(24sata)

 

Ne propustite