Fantom koji je presretao djevojke da ih siluje, pronađen OBJEŠEN!

Crna hronika
Fantom koji je presretao djevojke da ih siluje, pronađen OBJEŠEN!
.

Na tijelu su pronađene tri površinske rane koje ukazuju da je prvo nožem pokušao da se ubije i kada u tome nije uspio izvršio je samoubistvo vješanjem - kaže izvor blizak istrazi

Manijak koji danima unazad preseće Banjalučanke sa namerom da ih siluje, pronađen je mrtav.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je za napade osumnjičen 24-godišnjak koji je u ponedeljak pronađen mrtav nedaleko od svoje kuće, a uviđajem je utvrđeno da je izvršio samoubistvo vješanjem.

- Na tijelu su pronađene tri površinske rane koje ukazuju da je prvo nožem pokušao da se ubije i kada u tome nije uspio izvršio je samoubistvo vješanjem - kaže izvor blizak istrazi.

On navodi da je mladić ostavio oproštajno pismo, a napadnute devojke su ga identifikovale kao osumnjičenog.

Načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević na konferenciji za medije potvrdio je da napadač identifikovan, ali o detaljima nije mogao da govori "zbog specifičnih okolnosti koje su nastale" tokom istrage.

- Napad na V. D. koji se dogodio 22. maja i M. T. koji se 21. jula dogodio kod Osnovne škole "Ivo Andrić" izvršilo je isto lice. To lice je identifikovano i tužilaštvu je dostavljen izvještaj, ali zbog postojanja specifičnih okolnosti sada nećemo saopštiti detalje - rekao je Spasojević.

Načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević zahvalio se građanima navodeći da su oni dali značajan doprinos u identifikovanju napadača.

- Važno je da se događaji prijave policiji na broj 122 i svi koji imaju informacije neka to prijave kako bi pomogli u rasvjetljavanju - istakao je Spasojević

Ne propustite