Ukrala roditeljima pištolj, ubila svoju djecu, pa izvršila SAMOUBISTVO! Razlog je BIZARAN!

Svijet
Ukrala roditeljima pištolj, ubila svoju djecu, pa izvršila SAMOUBISTVO! Razlog je BIZARAN!
.

Jessica je ubila i dvoje djece, sina Haydena Kinga (9) kojeg je imala iz bivše veze i kćer Harper Edens (5) te ženu (28) za koju je mislila da je muževa ljubavnica

Jessica Edens (36) iz SAD-a je ukrala pištolj svojim roditeljima ubila je svoje dvoje djece stare pet i devet godina te Meredith Rahme (28). Nakon toga je ubila i sebe. Jessica je supruga Benjamina Edensa optuživala za preljub, a bili su u pravnoj bitki oko skrbništva nad kćeri Harper. Jessica je 13. jula supruga nazvala dva puta, prenosi 24sata.hr.

Slikovni rezultat za Jessica Edens

Prvi put kada je ubila sina i drugi put prije nego je počinila samoubojstvo. Meredith Rahme  je ubila jer je mislila da je ona nova muževa djevojka. Jessica je ubila i dvoje djece sina Haydena Kinga (9) kojeg je imala iz bivše veze te kćer Harper Edens (5).   Jessica Edens je, pokazale su poruke, planirala urotu protiv supruga jer se nakon saslušanja o skrbništvu nad djetetom "osjećala izbezumljeno".

Jessica Edens dovezla je Jeep SUV iz garaža nekoliko trenutaka nakon što je ubila Rahme. Djecu je ubila dok su sjedili u vozilu. Obdukcija je pokazala da su svi ubijeni s po jednim metkom u glavu. Istražitelji se pitaju kako je moguće da je majka učinila tako nešto. Rahme je zvala policiju prije ubojstva i prijavila im prijeteće poruke i pozive. Ona je radila s Benjamininom no policija detaljnije nije htjela reći u kakvoj su tačno vezi bili, piše Daily Mail. 

 

Ne propustite