POZNATA GLUMICA PRIZNALA: Jedini trenutak u kojem je žalila što nije majka

Show
POZNATA GLUMICA PRIZNALA: Jedini trenutak u kojem je žalila što nije majka
.

Legendarna Helen Mirren napunila je 72 godine, a iza sebe ima vrlo bogatu karijeru i život. Osim po glumačkoj vještini, ona se ističe i po tome da joj nije problem reći ono što se drugi ne usude.

Često puta je tako u intervjuima znala otvoreno govoriti o svom privatnom životu i o tome kako nikad nije željela vlastitu djecu.

Nisam osjećala potrebu za djetetom niti sam osjećala gubitak zato što ga nemam. To nije bila moja sudbina. Nikada se nije dogodilo i nije mi bilo bitno što ljudi misle. Gdje god sam došla muškarci bi mi govorili: Što? Nemaš djece? Bolje ti je da se baciš na posao stara curo. Ja bih im samo rekla da odj**u, izjavila je Mirren jednom prilikom.

No ipak je postojao jedan trenutak u njenom životu kada ju je činjenica da nikad neće biti majka rastužila.

Volim djecu, smiješna su i slatka, ali nikad nisam željela vlastitu. Nikad nisam ni na trenutak žalila za time što nemam djecu. Zapravo to je laž. Kada sam gledala film "Roditelji" plakala sam 20 minuta. Radnja je vezana uz priču o ulozi roditelja i kako ona nikad ne prestaje, čak ni kada si djed ili baka. Tada sam shvatila kako to nikada neću doživjeti. Plakala sam nekih 20 minuta za tim gubitkom i činjenicom da to nikada neću iskusiti. Onda sam preboljela i ponovno sam bila sretna, kazala je britanska glumica.

Ne propustite