ŠTO SE DEŠAVA U BANJA LUCI? – Novi pokušaji silovanja djevojaka!

Objavljeno:26.07.2017 - 17:47
A A A Times Arial

Banjalučkoj policiji je prijavljeno da je sinoć, oko 20:30 časova, mlađi muškarac, star između 25 i 27 godina, pokušao silovati Banjalučanku, koja se, na sreću, hrabro uspjela izboriti i otjerati napadača.

“Krenula sam u rekreativnu šetnju kao što i obično radim, kada je na skretanju od kafića prema spomeniku ispred mene iskočio muškarac, stavio mi ruke preko lica, povukao u stranu i rekao da budem tiha.” – počinje svoju traumatičnu ispovjest napadnuta Banjalučanka, čije ime je poznato banjalučkoj policiji. Prema njenim riječima, radi se o mlađem momku tamnije kose, koji je prilično visok i mršav, prenose Nezavisne novine.

Ista stvar, drugoj djevojci, se dogodila i veče prije.

“U tom trenutku sam se oduzela od straha, ali sam uspjela da se priberem. Odgurnula sam ga, nakon čega je on mene oborio na zemlju. Tada sam počela vrištati i zgrabila kamen koji je bio pored mene, nakon čega je on laganim korakom odšetao u šumu. Kada su se šetači okupili, jer su čuli moju vrisku, grupa djevojaka mi je rekla da se ista stvar, dan prije, dogodila i njihovoj prijateljici.”

Ovo je jedan u nizu napada na dame, koji se dogodio u Banjaluci u posljednjih nekoliko dana.