NESREĆA: Dječak pao sa terase i hitno je prebačen u bolnicu

Svijet
NESREĆA: Dječak pao sa terase i hitno je prebačen u bolnicu
Do nesreće je došlo oko 11 sati.

U ulici Dušana Dude Timotijevića juče je povrijeđen dječak (2) libijske nacionalnosti kad je u toku igre sa četvorogodišnjom sestrom pao s terase kuće. 

Na svu sreću, na ulici se u tom trenutku zatekao komšija, koji je sve vidio i pozvao pomoć. Do nesreće je došlo oko 11 sati, a dječak je pao sa oko četiri metra visine.

Igrao se sa sestrom

- Vidio sam kad je dječak pao. Djevojčica je ostala na terasi, a ja sam potrčao da pozovem Hitnu pomoć. Međutim, dok su oni došli, otac ga je stavio u automobil i odvezao u bolnicu. Dijete je sve vrijeme bilo svjesno - ispričao je očevidac.

Kako smo saznali, dvogodišnjak je prebačen u privatnu bolnicu, gdje je utvrđeno da ima teške povrede, ali da nije životno ugrožen. Komšije kažu da je riječ o porodici El Šaref, koja se u kuću na Mitrovom brdu doselila prije mjesec dana.
- Kuću im je iznajmio stanodavac Milun S. On je ostao sam, pa je odlučio da prvi sprat izda porodici El Šaref, koja ima šestoro djece. Koliko znamo, Milun živi u prizemlju, malo je odvojen od njih, a u trenutku nesreće nije bio tu. Inače, ovo su mu prvi stanari - pričaju okupljene komšije.

Dobre komšije

Zorica M., koja takođe stanuje u Ulici Dude Timotijevića, navodi da s komšijama iz Libije niko nije imao problema.
- Oni su dobre komšije, za razliku od drugih Arapa, kojih u našem kraju ima mnogo, koji su dosta bučniji. Dječica se često igraju, pa smo i jutros začuli komešanje, na koje nismo obratili pažnju, mislili smo da je riječ o uobičajenoj galami. Vjerovatno je tada dječak, koji je najmlađi, pao s terase - rekla je Zorica M.

(Kurir)

Ne propustite