PREMINUO TATA MCCALLISTER iz filma Sam u kući, John Heard

Show
PREMINUO TATA MCCALLISTER iz filma Sam u kući, John Heard
John Heard, kojeg većina pamti pol ulogama u filmovima 'Sam i kući' i Gladijator', preminuo je u 73. godini.

John Heard, kojeg većina pamti pol ulogama u filmovima 'Sam i kući' i Gladijator', preminuo je u 73. godini. Uzrok smrti još uvijek nije poznat. Glumčevo tijelo pronašle su spremačice u jednom hotelu u kalifornijskom Palo Altu gdje je odsjeo nakon lakše operacije leđa.

Njegove najpoznatije uloge su upravo one koje je odigrao u originalu i nastavku filma 'Sam u kući'. Nakon velikog uspjeha ovog filma John Heard pojavio se i u 'The Pelican Brief', 'Before and After' i 'Snake Eyes', a imao je gostujuće uloge i u serijama 'Moderna obitelj', 'Obitelj Soprano', 'Zakon braće' te 'CSI: Crime Scene Investigation'.

Neslavnu ulogu imao je u filmu 'Sharknado' gdje je glumio s Tarom Reid. No kako je najavio, sljedeće godine publici će predstaviti brojne nove projekte, prenosi 24sata.

Što se tiče njegovog privatnog života, poprilično je turbulentan. Heard ima četiri bivše supruge i otac je četvero djece.  Nekoliko godina nakon što je film snimljen, bio je uhićen jer je navodno udario sina, no oslobođen je optužbi. 

Ne propustite