SVE SLIKE OBJAVILA NA FACEBOOK: Trudna supruga "silovala" muževu ljubavnicu ljutim papričicama

Šokantno!
SVE SLIKE OBJAVILA NA FACEBOOK: Trudna supruga "silovala" muževu ljubavnicu ljutim papričicama
Ly Chanel (23) iz Vijetnama doznala je da ju suprug vara i odlučila se na vrlo brutalan način osvetiti njegovoj ljubavnici.

 Ly Chanel (23) iz Vijetnama doznala je da ju suprug vara i odlučila se na vrlo brutalan način osvetiti njegovoj ljubavnici. Ona i još tri prijateljice dočekale su ljubavnicu, skinule ju do gola, bacile na krevet i u vaginu joj stavile ljute papričice. 

Dok je nesretna žena proživljavala agoniju, držale su je za ruke i noge. Ostatke papričica pobacale su po krevetu i plahtama. Ly koja je trudna tri mjeseca i nosi sina počela je sumnjati da ju njen suprug, 24-godišnji Chien Keo, vara jer je počeo satima izbivati iz kuće bez pravog objašnjenja. 

Zajedno s prijateljicama odlučila je slijediti supruga koji se uputio prema jednom motelu na sjeveru Vijetnama. Kad je preljubnički par stigao na odredište, žene su krenule u akciju. 

Sve što su ženi radile fotografirale su i objavile na Facebooku. Reakcija korisnika te društvene mreže bila je burna jer su se mnogi pitali zašto Ly nije kaznila svog nevjernog supruga, a ne njegovu ljubavnicu.


- Žene lako praštaju, ali nikad ne zaboravljaju. Ljubomora je bolna, doznat će ona to. Znam da me sad neki ljudi mrze, ali tako je to u životu, ne možete svakoga zadovoljiti - kaže Ly,  piše Daily Mail. 

Ne propustite