Po Consumer Reports listi OVO JE 10 NAJBOLJIH I NAJGORIH 10 AUTOMOBILA

Zanimljivosti
Po Consumer Reports listi OVO JE 10 NAJBOLJIH I NAJGORIH 10 AUTOMOBILA
Svi mi volimo nove automobile, miris novog automobila.., međutim, ponekad nov automobil i ne mora nužno da donese osmjeh na lice.

B segment – Toyota Yaris iA

Razvila ga je Mazda, lansirao Scion, a prodaje ga Toyota. Yaris iA dokazuje da i mali automobil može donijeti oduševljenje.  Različit od hedžbek modela, iA sedan se ističe u segmentu prepunom neubjedljivih modela. Odlikuje ga natprosječna rafiniranost, uglađen i odzivan četvorocilindarski motor, takođe uglađen šestostepeni automatski mjenjač i relativna poslušnost u vožnji. Mazdina sportska genetika se osjeti na dobro podešenom upravljanju i upravljivosti koja donosi zabavu za male novce. Kompletan info-zabavni sistem i standardan automatski sistem kočenja u slučaju nužde dodatno pojačavaju utisak i čine Yaris iA poželjnim malim sedanom niske cijene.

auto1

 

C segment – Chevrolet Cruze

Redizajniran sedan i hedžbek, nadmašio je dva etablirana modela – Hondu Civic i Toyotu Corollu, u ukupnom rezultatu. Formula je prosta: Podvrgnuti Malibu i Impalu kuri „smanjivanja“, dakle, smanjiti dimenzije ali zadržati sve vrline poput kvalitetnih voznih osobina i brojnih sistema u ponudi. Rezultat se ogleda u tihom, uglađenom sedanu koji raspolaže s dovoljno prostora da može da konkuriše klasi iznad. Ispolirani turbo četvorocilindraš sa 155 ks je živahan i štedljiv.

auto2

Ne propustite