SPLIT: Vatrogasci će cijelu noć pratiti situaciju na terenu

Objavljeno:17.07.2017 - 23:34
A A A Times Arial

Večeras je održana je zajednička sjednica Stožera civilne zaštite Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, a u priopćenju poslanom medijima po njezinu završetku, navodi se kako se "kontrola zraka i vode odvija redovito, da će se pratiti tokom cijele noći, a građani su zamoljeni da smanje potrošnju vode i struje, spuste rolete i da radi rasterećenja prometnica ne koriste automobile".

Sjednicom stožera predsjedavali dogradonačelnik Nino Vela i dožupan Ante Šošić uz nazočnost gradonačelnika Splita Andre Krstulovića Opare, glavnog ravnatelja DUZSa Dragana Lozančića i glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića, priopćeno je iz Ureda grada Splita.

Građani zamoljeni da ne odlaze na požarišta sami

Građani su zamoljeni da samostalno ne odlaze na požarište nego da sve rade u dogovoru s policijom i vatrogascima i odlukama gradskog i županijskog stožera. "Samoinicijativno ništa ne poduzimati, osnovno je da nijedan čovjek ne strada", navodi se u priopćenju.

Iz grada smiruju javnost i poručuju da će se cijelu noć pratiti situacija, da će sve raspoložive snage biti na terenu kao i da se tijekom noći očekuje smirivanje vjetra što bi trebalo olakšati posao vatrogascima, zaključuje se na kraju priopćenja.

(Index)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!