NEĆE VAM BITI DOBRO KAD VIDITE ŠTA JE ANABELA OBUKLA ZA NASTUP: Sjevnule grudi, ispala guza... (FOTO)

Show
NEĆE VAM BITI DOBRO KAD VIDITE ŠTA JE  ANABELA OBUKLA ZA NASTUP: Sjevnule grudi, ispala guza... (FOTO)
Anabela Atijas bacila je u dilemu svoje makedonske fanove pojavljujući se u neobičnoj kreakciji.

Anabela Atijas imala je provokativan nastup na "Pivo Festu" u Prilepu

Anabela Atijas bacila je u dilemu svoje makedonske fanove pojavljujući se u neobičnoj kreakciji na Pivo Festu u Prilepu. Ona je sinoć na scenu izašla u bijelom šortsu ili bodiju, preko koga je imala nešto kao bluzu sa velikim, otvorenim dekolteom, koji je više pokazivao nego skrivao.

Njen nastup je izazvao pažnju nekoliko hiljada gostiju iz Makedonije i inostranstva koji su uživali u njenim pjesmama i izgledu, ali su se kasnije na društvenim mrežama pojavili komentari da ona, s obzirom na njene godine, nije bila prikladno obučena.

anabela

Pojavile su se i dileme da li je pevačica možda u blaženom stanju, ili joj je stomačić skočio od previše piva, s obzirom na kojoj manifestaciji je nastupala.

anabela1

Anabela se sinoć ni malo nije štedjela. Svo vrijeme je pjevala, vrckala i igrala sa svoje dvije plesačice, ali je imala problem da obuzda svoje grudi, koje su htjele da izađu napolje, a to su najbolje mogli vidjeti televizijski gledaoci u direktnom prijenosu sa prilepskog Pivo Festa. Takođe, njeno međunožje se ocrtavalo ispod bijlog bodija.

Pogledajte još fotografija sa nastupa Anebele Atijas:

------->>>>>

 

 

Ne propustite