ŠOK KOD TEŠNJA: Manijak zatečen kako siluje kravu u štali, viđen i kako krade ženski i dječiji veš

Objavljeno:15.07.2017 - 17:46
A A A Times Arial

Policija u Tešnju, u saradnji s veterinarima, intenzivno prikuplja iskaze i materijalne dokaze da bi rasvjetlila šokantan slučaj zoofilije, koji se odigrao 12. jula u tešanjskom selu Mekiš, tačnije u zaseoku Roše.


Šokantni slučaj vjerovatno bi ostao zataškan da očajni mještani putem društvenih mreža nisu molili nadležne i medije da im pomognu. U fokusu priče našao se Ago B., koji je, kako su mještani naveli, silovao kravu, piše Avaz.

- Samo je to tema razgovora. Znam tog Agu, on teško živi i napustila ga je supruga. On sa sestrom Sedifom ide i radi za dnevnicu kad ga ko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba ispitati pa, ako bude kriv, neka odgovara – kaže mještanina E. A.

U zaseoku Roše čula se potpuno drugačija priča. Kuća Age B. bila je zatrpana tonama smeća i otpada. Ispred vrata stajale su radne čizme i patike, a vrata su bila zaključana. Niko nije otvarao. Edin Telalović, Agin drug s kojim često ispija flaše alkohola, priča nam kako kod Age do sada nije primetio nastrano ponašanje te je dodao da je on završio u policiji. Stotinu metara niže Agina sestra S. B., takođe, živi u trošnoj kući. Ispričala je kako je prekjuče ujutro kamenovana, kao i Ago.

- Kamenovali su nas Spahići, svašta su nam govorili, vređali nas - rekla je sestra osumnjičenoga.

S druge strane, Spahići negiraju da su ih kamenovali te ujedno žale što to nisu učinili. Očajni supružnici Izet i Halima kategorično tvrde da je u njihovoj štali u sredu oko 2.20 Ago silovao kravu.


- Nismo nikoga kamenovali, ali da jesmo, bogdo, da se rešimo njih. Gorih insana nema, oni su zlo i nečista krv. Kada Ago prođe selom pijan i kada nam počne psovati, vređati nas, pokazivati srednji prst i ruku do lakta, nama se ledi krv. Kod jetrve je nekoliko puta pokrao ženski i dečiji donji veš. Ovde je pre nekoliko godina oštrim predmetom povređena junica pa je morala biti smaknuta, ali ovo na što smo suprug Izet i ja naišli u sredu posle pola noći je zločin - kaže ogorčena Halima.

Ona je ispričala kako je nju i supruga Izeta probudio lavež psa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripu plastične kante. Otvorili su vrata štale i ugledali jeziv prizor.


- Vidim, kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a bermude mu do pola spale. Obuze me zima, umalo na padoh, pa mu kažem: "Šta to, bolan Ago, radiš mojoj kravi?" On mrtav-hladan, samo se okliznu i ode. Pozvali smo policiju, izvršen je uviđaj, pozvali smo i veterinare i oni su dali svoje mišljenje. Mi ćemo sada kravu prodati, štalu ćemo zaključavati, na prozorčetu za stanjak postavili smo metalne rešetke. Pozivamo policiju, tužilaštvo, vlasti Tešnja da manijaka ili smeste u ludnicu ili u zatvor - ističe Halima, još u šoku od onoga što je videla u štali.

Spahići su pokazali nalaz koji je sačinio veterinar Alen Karadžehenemović.

- Pregledom krave u prisustvu policije primećen je neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blagi otok u vaginalnom delu - kaže veterinar iz MI VET iz Tešnja, doktor Alen Karadžehenemović.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!