Na prvi dan Ultre OPLJAČKAN stan Nikole Kalinića: Lopovi odnijeli nakit i pobjegli kroz garažu!

Sport
Na prvi dan Ultre OPLJAČKAN stan Nikole Kalinića: Lopovi odnijeli nakit i pobjegli kroz garažu!
HRVATSKI nogometni reprezentativac Nikola Kalinić jučer je oko 13 sati doživio šok kada se sa suprugom vratio u svoj stan u splitskom Spinutu.

HRVATSKI nogometni reprezentativac Nikola Kalinić jučer je oko 13 sati doživio šok kada se sa suprugom vratio u svoj stan u splitskom Spinutu. Kalinići su u nevjerici gledali u izbijena blindo vrata, a kako se nešto kasnije utvrdilo, lopovi su im iz stana odnijeli nakita u vrijednosti od pola milijuna kuna!

Stan Nikole Kalinića nalazi se na vrhu novosagrađenog objekta u Teslinoj ulici. Kako neslužbeno doznajemo, stan je bio opremljen alarmom i video nadzorom, no isti nisu bili uključeni.

Lopovi su provalili, piše Index.hr, u stan između podneva i 13 sati. Očito su bili dobro informirani o kretanju Nikole i njegove porodice U stanu je tog jutra navodno bila i čistačica.

Vijest o provali u stan našeg reprezentativca brzo se proširila kvartom. Provala je izvršena u po bijela dana, i to na prvi dan Ultra festivala. Nitko nije ništa vidio, a lopovi su, sumnja se, pobjegli kroz garažu.

Zgrada u kojoj se nalazi stan Nikole Kalinića sagrađena je prije par godina, ali nije instaliran video nadzor.

Kontaktirali smo i Nikolu Kalinića.

"Ne mogu ništa pričati o tome", samo je kratko kazao za Index.hr.

Ne propustite